Добре дошли в бизнес страницата на Боби

Ние сме бригада, която се стреми да извършва максимално качествено ремонта на нашите клиенти

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на обрушен балкон, Изолация и Саниране | Банкя

“Боби е супер точен, направи всичко, за което се бяхме разбрали та и отгоре. Като цяло работата не беше атрактивна и трудно щях да намеря кой да я свърши. Препоръчвам го горещо.” на 13 Nov 2018 от Петър .

Шпакловка и латекс, Боядисване и декорация | София

“Изключително съм доволна от изпълнението на възложените дейности. Работата беше изпълнена качествено, чисто и прецизно. Позитивни и почтени млади хора, на които може да се гласува доверие и които препоръчвам.” на 29 Sep 2018 от Ани .

Саниране на тераса в панелен блок - 5 ет., Изолация и Саниране | София

“Боби и колегата му бяха много точни в договорките, изпълниха всичко перфектно, като в работата си включиха и закупуване и доставка до обекта на всички необходими материали. Направиха ми цялостно саниране на терасата и хидроизолация и поставяне на плочки на терасата на горния етаж, от която идваше голям теч.” на 23 Sep 2018 от Мария Александрова.

Топлоизолация, Хидроизолация, замазка и поставяне на плочки на балкон 12 кв.м, Изолация и Саниране | София

“изключително сме доволни от работата на бригадата на Боби. Супер точни, работят от рано сутрин до късно вечер, подържаха чистота на обекта, подредени, стриктни и свестни. Извършиха ремонта на терасата ни в срок, без никакво закъснение. Препоръчвам ги с две ръце!!!” на 21 Aug 2018 от Ася Дирекова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимаваме се с строителство от над десет години основно София и околностите

Специализация и квалификация:

ние сме бригада специализирани в извършването на малките и средни ремонти