Добре дошли на бизнес профила на Коста Иванов


Казвам се Коста Иванов и съм основният търговец "Енерджи"Груп "Строй"Ако прочетете отзивите ми,ще видите,че моят професионален екип е решен да свърши работата.Винаги работя с всеки клиент, за да постигна най-добри резултати според тяхната концепция.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Силвия Борикова преди 26 месеца за Основен ремонт на баня и тоалетна | София

“Искам да изкажа нашите благодарности на '' Енерджи Груп строй " за добре свършената работа. Договора, който сключихме беше спазен, работата беше свършена изцяло в срок и разбира се, крайния резултат беше великолепен. Препоръчвам!”

Йордан Павлов преди 27 месеца за Външна топлоизолация | София

“Не съм доволен от Коста Иванов, с когото сключих договор. Той прибра 10 % комисионна без да е свършил никаква работа. А прехвърли работата на други свои колеги. Забави се с месец и това ми се отрази, защото материалите бяха поскъпнали. А тези момчета, на които прехвърли работата, бяха принудени да работят в лошо време. Слава богу поне работата беше свършена добре.”

Коста Иванов отговори:

Здравейте благодарим че оставихте мнение. Ние сме строителна фирма която разполага с различни строителни изпълнители както в вашият случай саниране на апартамент и други дейности.Няма как да сме фирма без майстори изпълнители и как ние да ви изпратим хора да свършат работа без комисиона.Изпратихме ви изпълнители които си знаят от работата в този аспект на строителните ремонтни дейности . И Ви свършиха работата без никакъв проблем а това че матриялите са Ви отразили в бюджета ,ние нямаме вина .Ние сме изпълнители за изпълнение на заденият проект и го свършихме прекрасно.Ние не сме производители на матрияли.Благодарим за вашият отговор.

Христо Чернирадев преди 27 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Работата бе извършена идеално и в уговорения срок”

Коста Иванов отговори:

Много ви благодарим ! Прекрасен клиент!

Виж всички мнения

Опит


Ние сме малка компания със седалище в София с повече от 18 години опит в строителството и ремонта.

Специализация и квалификации


За нашият екип от висококвалифицирани професионалисти водещите фактори са; качеството на работата, спазването на приетите срокове и коректно представените цени на клиента.

Допълнително


Защо ние? - Имаме отлични препоръки от нашите клиенти -Нашите цени са справедливи и прозрачни - Няма работа, която е твърде голяма или малка, която не бихме предприели -Ние работим по най- високите стандарти -Ние сме много подредени и ефективни -Ние се стремим да направим всеки проект прекрасно място за собствениците му Какво друго правим? -Проектиране на големи кооперации -Вътрешни топлоизолационни системи -Изграждане на покриви с дървени конструкции -Хидроизолация на газопламачно свързване -Изграждане на къщи от нула до предаване на ключа