4 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.75 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Силвия Борикова преди 27 месеца за Основен ремонт на баня и тоалетна | София

“Искам да изкажа нашите благодарности на '' Енерджи Груп строй " за добре свършената работа. Договора, който сключихме беше спазен, работата беше свършена изцяло в срок и разбира се, крайния резултат беше великолепен. Препоръчвам!”

Йордан Павлов преди 27 месеца за Външна топлоизолация | София

“Не съм доволен от Коста Иванов, с когото сключих договор. Той прибра 10 % комисионна без да е свършил никаква работа. А прехвърли работата на други свои колеги. Забави се с месец и това ми се отрази, защото материалите бяха поскъпнали. А тези момчета, на които прехвърли работата, бяха принудени да работят в лошо време. Слава богу поне работата беше свършена добре.”

Коста Иванов отговори:

Здравейте благодарим че оставихте мнение. Ние сме строителна фирма която разполага с различни строителни изпълнители както в вашият случай саниране на апартамент и други дейности.Няма как да сме фирма без майстори изпълнители и как ние да ви изпратим хора да свършат работа без комисиона.Изпратихме ви изпълнители които си знаят от работата в този аспект на строителните ремонтни дейности . И Ви свършиха работата без никакъв проблем а това че матриялите са Ви отразили в бюджета ,ние нямаме вина .Ние сме изпълнители за изпълнение на заденият проект и го свършихме прекрасно.Ние не сме производители на матрияли.Благодарим за вашият отговор.

Христо Чернирадев преди 28 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Работата бе извършена идеално и в уговорения срок”

Коста Иванов отговори:

Много ви благодарим ! Прекрасен клиент!

Калоян Цанков преди 30 месеца за Ремонт на тротоар около жилищен блок | София

“Много съм доволен от консултацията. Изпълнителят ми обясни какви са различните варианти за извършването на ремонта, както и кой е най-подходящ, бърз и евтин.”

Коста Иванов отговори: Виж снимки

Благодарим много за вашето мнение и Вие за нас сте прекрасен клиент !