12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил

Публикувано на 12/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 29 189 пъти

Знаете ли, че старите дървени плотове могат да вдъхнат нов живот на кухнята ви? Нужна им е лека обработка, покритие с лак и вече можете да се радвате на невероятна рустик атмосфера.

Вижте още: 10 очарователни италиански кухни в минималистичен стил


Туин Крийкс

Акцент в тази кухня, носеща заглавие, подобно на популярен сериал от 90-те, е солиден, дървен остров. Решени в същия естествен материал, компания му правят шкафчетата и таванът. Камъкът също допълва старинните нотки.


Уилоу Хил

Любителите на по-тъмните тонове ще оценят този рустик дизайн. Вместо да внушават мрачност, избраните нюанси в случая носят топлота. А може би събуждат апетита за парченце натурален шоколад?


Рустик в планината

На планината също би ѝ отивал рустик стилът. След дълъг преход, прекрачвайки прага на далечна хижа, всеки би се зарадвал да бъде посрещнат в подобна обстановка с топла супа и блага дума.


Де ла Луз

Върху дървения под на тази рустик кухня е стъпил остров от тиково дърво. Основните акценти са оставени в най-естествения им вид. Цялото пространство е оползотворено максимално добре.

Вижте още: 5 начина да заглушите скърцащия под


Рустик рапсодия в синьо

Нежна рустик рапсодия в синьо предлага този кухненски дизайн. А ръчно изработените висулки над острова и столовете добавят закачливи, свежи нотки.


Рустик кухня в къщичка на хребет

Докато все още сме на планинска тема, не можем да не надникнем и в тази симпатична кухня. Тя е част от къща, разположена на хребет в американския щат Монтана, и съчетава по очарователен начин дърво, камък и покана за вкусни гозби.


Руктик кухня в ранчо, някъде на Запад...

Забелязахте ли красиво изрисуваните бар-столове в долната лява половина? Огледайте се добре и със сигурност ще откриете още елементи в интериора, които ще ви станат любими. Рустик уютът в тази кухня дебне от всеки ъгъл.


Съвременна кухня в Сиатъл

В тази съвременна кухня в Сиатъл властва дървото, на места обработено, на други-оставено в естествения си вид. Вероятно столовете биха могли да бъдат други... или са си добре и така?


Ърбън и Рустик в едно

Ърбън и рустик стил работят в екип, за да се осъществи този радващ погледа кухненски дизайн. Освен обичайното за старинния стил дърво, интериорът е допълнен и от стоманени елементи.


Рустик кухня с малко дързост в червено

Макар и да внася леко внушение за дързост в дизайна на тази кухня, червеният цвят подчертава уюта в нея, в съчетание с дървените елементи наоколо. В съответния сезон, чаша греяно вино със сигурност би ѝ подхождала.


12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил

Забързаният и често стресов начин на живот в градовете все по-често ни провокира да мечтаем за спокойствието и уюта, които ни дава къщата на село. Трудно можем да си построим такава в градски условия, най-малкото въздухът е различен, но пък има начин отчасти да пренесем атмосферата в дома си. Сега ще разгледаме 12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил. А ако вие изпитвате необходимост от цялостна промяна на жилището си, можете да обсъдите това с професионалисти.


Ще се видим на острова

Тази запленяваща рустик кухня като че ли изобилства от места, край които да се съберат семейство и приятели. При острова, около масата, близо до камината. Всяко кътче предразполага към споделяне на приятни спомени.

А вие готови ли сте да внесете рустик нотки в интериора на вашия дом? Ако нямате търпение да го направите, можете да разчитате на професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, сравнете оферти, разгледайте репутациите на изпълнителите и поканете на работа този, който най-точно покрива изискванията ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта