Добре дошли в бизнес страницата на Термо Лидер ООД

Фирма Термо Лидер ООД е достоен партньор за всеки строителен проект, особено в сферата на топлоизолацията. Нашите майстори специалисти с дългогодишен опит гарантират коректна и професионална работа с отлични крайни резултати. Като допълнение Термо Лидер ООД предлага строителни материали на конкурентни цени и транспорт до всяка точка на България. Ние се стараем да Ви осигурим еднократно комплексно решение за всеки строителен проект, като бъдем Вашият изпълнител от началото до края.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Пробиване на дупка за аспиратор, Ремонт на кухня | Варна

“Работата беше извършена бързо и качествено, според моите очаквания. Много съм доволен!” на 20 Feb 2017 от Веселин Славов .

СПЕШНО - ТЕЧ В КЪЩА, ВиК Услуги | Варна

“Много съм доволна от бързата и навременна реакция на изпълнителя. Работата беше свършена експедитивно и качествено, като майсторите бяха и много любезни. ” на 08 Feb 2017 от Лидия Пушевска .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирма Термо Лидер ООД е основана от строители в бранша с над 15 години професионален опит. Близкия контакт с почти всеки аспект от индустрията е изключително полезен на основателите и предразполага за търсенето на нови и иновативни решения, качествена работа съобразена с нуждите на клиента и разчупено ценово образуване. Термо Лидер ООД е вече повече от 3 години и се налага изключително бързо като коректен партньор за Варна и региона.

Специализация и квалификация:

Сертификат от Търговско-Индустриалната Камара във Варна