Добре дошли на бизнес страницата на Термо Лидер ООД


Фирма Термо Лидер ООД е достоен партньор за всеки строителен проект, особено в сферата на топлоизолацията. Нашите майстори специалисти с дългогодишен опит гарантират коректна и професионална работа с отлични крайни резултати. Като допълнение Термо Лидер ООД предлага строителни материали на конкурентни цени и транспорт до всяка точка на България. Ние се стараем да Ви осигурим еднократно комплексно решение за всеки строителен проект, като бъдем Вашият изпълнител от началото до края.

Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Милен Илиев преди 19 месеца за Топлоизолация на къща | Варна

“Професионално и качествено изпълнена работа”

Веселин Славов преди 43 месеца за Пробиване на дупка за аспиратор | Варна

“Работата беше извършена бързо и качествено, според моите очаквания. Много съм доволен!”

Лидия Пушевска преди 44 месеца за СПЕШНО - ТЕЧ В КЪЩА | Варна

“Много съм доволна от бързата и навременна реакция на изпълнителя. Работата беше свършена експедитивно и качествено, като майсторите бяха и много любезни. ”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирма Термо Лидер ООД е основана от строители в бранша с над 15 години професионален опит. Близкия контакт с почти всеки аспект от индустрията е изключително полезен на основателите и предразполага за търсенето на нови и иновативни решения, качествена работа съобразена с нуждите на клиента и разчупено ценово образуване. Термо Лидер ООД е вече повече от 3 години и се налага изключително бързо като коректен партньор за Варна и региона.

Специализация и квалификация


Сертификат от Търговско-Индустриалната Камара във Варна