Масивна иконка за категория Изолация и Саниране

1. Изолация и Саниране 1 извършен проект

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.

Виж мнения

2. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце), топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация с минерална вата на външни стени.


Масивна иконка за категория Строителство на сгради

3. Строителство на сгради

По специално в сферата на фасади, надзор, проектиране на конструкции, укрепване и фундиране, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, всички подкатегории, кофраж и арматура, полагане на бетон, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, строеж на дървена къща, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


Масивна иконка за категория Сухо строителство

4. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


Масивна иконка за категория Покривни услуги

5. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, тенекеджийски услуги. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, монтаж на покривни прозорци, надзид, изграждане на навеси, метални покриви, монтаж на улуци, всички подкатегории, монтаж на керамични керемеди, монтаж на водосточна система, демонтаж на капандура, монтаж на антикондензо фолио, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, покриване с дъски, сух монтаж на капаци, цялостен демонтаж и изграждане на нова, редене на стари керемиди, поставяне на гръмоотвод на къща, измазване на капаци с вароциментов разтвор, обковаване с ламарина, бетонен пояс за покрив, измазване на комин, отливане на шапка на комин, покриване с метални керемиди, монтаж на покривни панели, зидане на комин, навес от поликарбонат, обшивка на калкан, монтаж и демонтаж на ондулин, монтаж на капандура, демонтаж на покривни панели, монтаж на обшивки за комин, монтаж на нови челни дъски, монтаж на обшивки от ламарина, откриване на теч, пренареждане на керемиди, качване и редене на нови керемеди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, демонтаж на летви, изграждане на покриви, наковаване на дъсчена ламперия (обшивка), двойна летвена скара (3/4 см.), разкриване на стар покрив (керемиди, капаци, летви и мушама), обшивка с ламарина на комин, единична летвена скара (3/4 см.), снегозадържащи елементи, полагане на паропропусклива хидролационна мембрана.


6. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, фибран /xps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., полагане на ъгъл с мрежа, доставка, монтаж и демонтаж на скеле, обработка около климатик и сателитни антени, анкериране /монтаж на анкерни болтове/, монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази, обръщане около прозорците, минерална вата 10 см., стъклофибърна армираща мрежа, шпакловка с армираща мрежа, фибран /xps/ 10 см., монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.