Добре дошли на бизнес профила на TODOR TODOROV


Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои помощници и майстори.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Татяна Патеева преди 5 месеца за Монтаж на ключове, контакти и лампи | София

“Свършиха качествено и в срок монтажа на стотици ключове и контакти в многофамилна сграда.”

Тодор Тодоров отговори:

Изключително коректни клиенти. Препоръчвам

Милен Йовчев преди 14 месеца за Монтаж на контакти и ключове | София

“Тодор е страхотен човек на първо място и много добър майстор. Отношението е на много добро ниво , проекта беше изпълнен в оптимален срок и най вече качествено. Определено препоръчвам !!!”

Виж всички мнения

Опит


Мога да Ви насоча с идеи за дизайнерски решения, възможност за избиране на класа на материалите от най-нисък до най-висок. Всички извършвани от нас дейности са с високо качество и на положения труд и на вложените материали, внимание към всеки детайл без компромис. Гарантираме корекност и пълно разбиране на нуждите и желанията на клиента.

Специализация и квалификации


Шпакловане, шлайфане, гипскартон, боядисвне и грундиране, топлоизолация. Полагане на теракот, фаянс, гранитогрес. ВиК. Електро.

Допълнително


Предлагаме изготвяне на количествено-стойностни сметки за различните видове СМР, след детайлен оглед и проучване нуждите на Възложителя.