Добре дошли на бизнес страницата на TODOR TODOROV


Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои помощници и майстори.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александра преди 6 дни за Сглобяване на мебели | София

“Супер се справиха момчетата!
Диванът от Икеа, който им оставих да сглобят беше истинско мъчение, но те се справиха отлично и даже ми помогнаха с няколко малки задачки, с които сама нямаше как да се справя.
Супер коректни и педантични към детайла, така че да не оставят, нещо, което да не ти хареса след това.”

Адриана Д преди 6 дни за Освежаване на обект за бързо хранене | София

“Останахме много доволни от цялата работа на Тодор. Всичко беше изпълнено в срок и с много добро качество. Ремонтът беше на търговски обект и цялата работа беше свършена на професионално ниво. Със сигурност ще го наема отново за следващия ремонт. Благодаря за личното отношение.”

Денислав Денчев преди 6 месеца за Освежаване на офис | София

“Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок.
Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заедно и определено го препоръчвам и на други Възложители, Инвеститори и клиенти.”

Виж всички мнения

Опит


Мога да Ви насоча с идеи за дизайнерски решения, възможност за избиране на класа на материалите от най-нисък до най-висок. Всички извършвани от нас дейности са с високо качество и на положения труд и на вложените материали, внимание към всеки детайл без компромис. Гарантираме корекност и пълно разбиране на нуждите и желанията на клиента.

Специализация и квалификации


Шпакловане, шлайфане, гипскартон, боядисвне и грундиране, топлоизолация. Полагане на теракот, фаянс, гранитогрес. ВиК. Електро.

Допълнително


Предлагаме изготвяне на количествено-стойностни сметки за различните видове СМР, след детайлен оглед и проучване нуждите на Възложителя.