Добре дошли на бизнес страницата на TODOR TODOROV


Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои помощници и майстори.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Денислав Денчев преди 3 месеца за Освежаване на офис | София

“Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок.
Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заедно и определено го препоръчвам и на други Възложители, Инвеститори и клиенти.”

Иван Иванов преди 3 месеца за Шпакловане на двустаен апартамент-стени и тавани | София

“Много съм доволен от свършената работа,работи качественно и спази срока за който се бяхме уговорили.Лесна комуникация и добро отношение.Много добро съотношение цена качество .Надявам се пак да работим заедно и определенно ще препоръчам Тодор на моите познати и приятели.Останах приятно изненадан понеже преди да се срещнем с Тодор имах неприятни преживявания с други майстори преди него. Иван Стефанов.”

Здравко Донев преди 6 месеца за Ремонт на баня и кухня | София

“Наехме Тодор за ремонт на кухня и баня, но в последствие се случи така че освежихме целия апартамент 170 кв.м. Идеята беше наша, а Тодор даде идеи как да се случат нещата най-добре и в срок.
Пълно изнасяне на мебелите, плочките, боята и т.н. Смяна на крушки и луни. Боядисване, ключове, контакти, аплици, плафони и доста други.
Изпълнението беше професионално, качествено и красиво. Тодор забелязва проблемните въпроси и веднага ги коментира с нас. Въпреки МНОГОТО допълнителни задачи, които възникнаха в последствие, той си спази първоначалния срок, за който сме се разбрали.

Много сме благодарни на Тодор и за топлото и приятелско отношение :)

Ще го препоръчваме на всички близки и познати за напред и ще работим с него, когато имаме нужда.”

Тодор Тодоров отговори:

За предстоящата година си пожелам, повече клиенти като Здравко. Голяма е и неговата помощ и заслуга нещата да се случат, както трябва и на време.. Със здраве да си ползват апартамента

Виж всички мнения

Опит


Мога да Ви насоча с идеи за дизайнерски решения, възможност за избиране на класа на материалите от най-нисък до най-висок. Всички извършвани от нас дейности са с високо качество и на положения труд и на вложените материали, внимание към всеки детайл без компромис. Гарантираме корекност и пълно разбиране на нуждите и желанията на клиента.

Специализация и квалификации


Шпакловане, шлайфане, гипскартон, боядисвне и грундиране, топлоизолация. Полагане на теракот, фаянс, гранитогрес. ВиК. Електро.

Допълнително


Предлагаме изготвяне на количествено-стойностни сметки за различните видове СМР, след детайлен оглед и проучване нуждите на Възложителя.