1. Цялостен ремонт 5 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Боядисване и декорация 12 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


4. ВиК Услуги 2 извършени проекта

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, рязане на тръби, отпушване на мивки, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на структура за вграждане, лепене на тръби, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.

Виж мнения

5. Електроуслуги 6 извършени проекта

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.

Виж мнения

6. Кърти, чисти, извозва 1 извършен проект

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.

Виж мнения

7. Ремонт на баня 6 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

8. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

9. Сухо строителство 4 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка.

Виж мнения