Топ съотношение цена - качество

Цялостен ремонт на апартамент, довършителни работи и вътрешни ремонти

Гарантирано качество
Препоръчани майстори и фирми
Сравнявате оферти бързо и безплатно
Цялостни ремонти и довършителни работи

От 2012 година MaistorPlus Ви помага в намирането на подходящия изпълнител за Вашия ремонт на апартамент, довършителни работи или вътрешни ремонти. От опит знаем колко трудни могат да бъдат по-големите проекти. Доверете се на най-голямата общност за строителство и ремонти в България.

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт

Над 10 000 извършени проекта през платформата

Над 8 000 регистрирани изпълнители от цяла България

Многобройни решения спрямо Вашия бюджет и изисквания
146 кв.м. ремонтирана площ на тристайно жилище в кв. Хладилника, София

Ремонт на апартамент и довършителни работи София

Превърнахме едно старо и изоставено жилище в модерен и функционален апартамент. Южното изложение на този нов дом разполага с отворена кухня с остров и малка тераса, преливаща към трапезария, библиотека с офис, кът с мека мебел и голяма тераса. А от антрето през кодидора се достъпват две спални помещения с две бани, мокро и трета тераса.

 • Основен ремонт на стар и изоставен апартамент, намиращ се на последния етаж в 6-етажната тухлена жилищна кооперация, построена през 1994 г. Апартаментът не беше ремонтиран оттогава, а за последните 5 години преди ремонта жилището дори не е било и обитавано. 
 • Клиентът настояваше ремонтът да се извърши в най-кратки срокове, за да може да се нанесе и да напусне сегашното си жилище под наем.
 • Важно беше всичко в жилището да бъде подменено, да има простор и функционално разпределение, а високите скосени дървени тавани, които на места достигаха до 5 метра, да бъдат интегрирани в интериора по естествен начин. 
 • Наличният бюджет позволяваше среден клас материали и продукти и практично обзавеждане със силно присъствие на поръчкови дървени маси, столове, стъпала и первази в комбинация с класически дизайн в светли тоналности и дребни акценти. Отопление с климатици, топла вода с бойлери. 
 • Клиентът се възползва от всички услуги, които предлагаме: планиране и дизайн, управление на ремонта, вътрешен ремонт, външен ремонт и довършителни работи, избор на материали и продукти, синхронизиране на доставки, обзавеждане и декорация.
 • Започнахме с къртенето и изнасянето на всичко старо - санитария, мазилка, замазка и плочки от баните, шкафове и уреди от кухнята, сваляне на всички подови настилки, демонтиране на старите мебели, врати, къртене на терасите, премахване на старата ВиК-а инсталация, таванското лъчисто отопление, както и лампи, ключове и контакти. 
 • Паралелно започна и ремонтът на покрива - нова хидроизолационна мембрана, дървена скара, пренареждане на керемиди и подмяна на счупени такива.
 • След това дойде ред на изграждането на новите Електро, ВиК и ОВК инсталации, хидроизолирането на терасите и изграждане на нови стени от тухли и ytong блокчета, предстенни обшивки с вата, окачени тавани, лепене на картон по стени и оформяне на отвори, обличане на тръби и колони и др. 
 • Също така изравнихме цялото ниво на апартамента със саморазливна замазка, така че след поставянето на естествен трислоен паркет в дневна и спални и плочки в кухня, коридор и бани да няма разлика в нивата.
 • След като изграждането приключи, шпакловахме две ръце, грундирахме, изшкурихме и боядисахме всички стени и тавани, на места подсилихме с мрежа.
 • Запазихме височината от 5 метра на скосените тавани в ключовите помещения и освежихме дървената ламперия.
 • Накрая подготвихме обекта за издаване - монтирахме лампите, ключовете и контактите, санитарията по баните, интериорните врати и подови первази, поръчковата кухня и уредите към нея, корнизите и пердета по стаите. Доставихме и сглобихме всички мебели, изчистихме, изнесохме последните строителни отпадъци и така обектът беше готов за издаване. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Не губете време и пари

Ясен процес с индивидуални решения за Вашия ремонт

Запознайте се с различните варианти за това как да ремонтирате Вашето жилище. Консултирайте се наш специалист, споделете Вашите желания и възможности и ние ще Ви дадем най-подходящите решения.

1. Консултация

По време на консултацията ще се опитаме да се запознаем максимално добре с обекта и с желанията и възможностите на клиента. Целта е да сме максимално полезни и да дадем подходящи и индивидуални решения за всеки един предстоящ цялостен ремонт. 

2. Планиране

По време на планирането ремонтът придобива реални финансови и технически измерения под формата на таблици и чертежи. По този начин можем да вземем информирани решения, предвидим грешки, решим проблеми и моделираме бюджета своевременно.

3. Изпълнение

Спрямо взетите решения и направения план се пристъпват към изпълнението на ремонтните дейности, следене за тяхното качество и последователност, грижа за доставките на материали и продукти и решаване на проблемите от строителната площадка.  

 

4. Довършване до ключ

След приключване на вътрешните ремонти и довършителни работи, предстои обзавеждането - доставка, качване и сглобяване на мебели, след това декорация монтаж на пердета, щори, комарници и картини и огледала и накрая почистване след ремонт, издаване на обекта и предаване на ключа. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
65 кв.м. ремонтирана площ на двустайно жилище в кв. Бояна, София

Ремонт на жилище и вътрешни ремонти София

Превърнахме едно ново и компактно жилище в уютен и функционален дом.

 • Двустаен апартамент на последния етаж в затворен 5-етажен комплекс в Бояна.
 • Апартаментът разполага с голяма дневна с кухня и баня, свързани чрез малък коридор със спалнята и отделно мокро помещение. По цялата дължина на жилището се разпростира тераса от 30 кв. м., която гледа към Витоша.
 • Състоянието на апартамента беше на шпакловка и замазка и имаше следи от течове от терасата към вътрешните пространства.
 • Строителят беше предвидил отоплението да бъде на газ. В крайна сметка клиентът предпочете климатици и бойлер.
 • Тъй като предвиденото пространство за кухня беше сравнително малко, решихме да го увеличим чрез вграден хладилник към входното пространство, до който се облегна вграден гардероб и портманто и по този начин създадохме един остров от мебели за съхранение и много сполучливо антре, което посреща живущите при влизане. 
 • Пространството за баня също беше сравнително малко, но след много мерене, чертане и подбиране на продукти, успяхме да съберем вградена структура с тоалетна, вграден душ, стъклен параван и кръгла правостояща мивка с вграден смесител и огледало. 
 • Останалата част по разпределението на апартамента не се промени значително много, сметнахме и поръчахме дървения декинг за терасата и започнахме с вътрешния ремонт.
 • Ремонтът започна с корекции по Електро и ВиК инсталациите и промяна по отоплителната система. Всички нови канали по стените и пода бяха запълнени и шпакловани.
 • Смените се изцяло дограмата, тъй като старата беше прогнила от течове. 
 • След това започна ремонтът на банята - къртене и подмяна на тръби, нова замазка, изправяне на стени с мазилка, лепене на картон и окачен таван, хидроизолация, лепене на плочки и монтаж на санитария.
 • Паралелно вървяха и дейностите по терасата - нова замазка с правилни наклони и хидроизолация, така че да спрем течовете към вътрешните пространства, след това профили за декинг и накрая и монтаж на самите дървени дъски.
 • Така стигнахме и до настилките. Направи се саморазливна замазка на две нива, за да може паркетът и плочките да се срещнат без ръб. След това се сложиха плочките по пода на мокрото, коридора, антрето и кухнята - малки многоцветни шестоъгълни плочки, които се впиват в паркета като тетрис, и накрая се залепи и паркетът в дневната и спалнята, a след него и подовите первази. 
 • След това се грундираха и боядисаха стени и тавани, монтираха се контакти, ключове и лампи и се пристъпи към обзавеждането: монтаж на мебели и кухня по поръчка, уреди за вграждане, климатици и бойлер.
 • След довършителните работи и вътрешния ремонт апартаментът се изчисти, изнесоха се последните строителни отпадъци и обектът се издаде. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Хиляди реализирани проекти през платформата

Защо да се доверите на MaistorPlus за ремонта на Вашето жилище?

MaistorPlus е първата и най-голяма платформа за ремонти в България. През нас работят стотици майстори и фирми и са се изпълнили хиляди различни и разнообразни проекти. Каквито и да са Вашите изисквания и възможности, ние имаме подходящите решения за Вас, така че да реализирате сигурен и качествен ремонт!

Над 12 години опит на Ваше разположение

От 2012 година помагаме на всяко едно домакинство при правенето на ремонт. Дали ще сме Ви полезни в процеса на планиране, или при смятането на разходи, или може би при избора на изпълнител? Вие решавате как да се възползвате от нашата експертиза и години опит в сферата. Ние можем да сме както Вашия онлайн консултант, така и Вашия личен интериорен дизайнер.

Най-голямата платформа за ремонти в България

С над 8 000 регистрирани майстори, фирми, архитекти и бригади от цялата страна платформата е най-голямата общност за строителство и ремонти в България. Каквито и да са Вашите желания и възможности, ние ще можем да Ви дадем многобройни варианти и да вземете информирано решения, без да губите време и пари.

Безплатна индивидуална консултация

Предлагаме безплатна индивидуална консултация с наш представител по телефон или онлайн, в която да може да се запознаем с ремонта и Вашите желания и възможности. Това е най-добрият начин да получите бързи, ценни и индивидуални съвети, да подредите мислите си, да зададе важни за Вас въпроси и да не допускате стандартни грешки, които ще Ви костват пари, време и много нерви. 

Разработени процеси и решения за всеки бюджет

Имате хиляди идеи, но финансовите Ви възможности не са големи? Искате луксозен ремонт, но не знаете как би изглеждал той? Имате ясна визия, но трябва да се вместите в бюджета? Нямате никакво време, но високи изисквания за ремонта? Предстои Ви голям ремонт без бюджет? За всеки ремонт има решение - свържете се с нас за безплатна консултация. 

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
98 кв.м. ремонтирана площ на 3-стаен апартамент в кв. Младост 3, София

Ремонт и обзавеждане на апартамент

Превърнахме старо семейно жилище в модерен и практичен апартамент за под наем.

 • Много светъл, просторен и голям апартамент, с прекрасна гледка от 14-тия етаж, но в лошо състояние и без съвременна кухня. За кухня се ползваше усвоена тераса с мивка, барплот и микровълнова. Останалото разпределение беше както следва: голям коридор с мокро и тоалетна, трапезария, дневна, баня и две големи спални с тераси.
 • Ремонтът започна с изнасяне на всичко старо от апартамента: стари мебели, барплот, гардероби, уреди, шкафове, маси, легла, рафтове, санитария, уреди, закачалки, врати, лампи, ключове и контакти.
 • След това ударно се изкърти всичко ненужно: плочки в коридор, цялата баня и мокро, тераси, тръби, ламинат, свалиха се тапетите от стените.
 • Според новото разпределение на апартамента се направиха и новите Електро и Вик инсталации. Отоплението беше на климатици, които се запазиха.
 • Продължи се с лепене на картон, шпакловка на стени и тавани, ремонтиране на банята, тоалетната и мокрото, което включваше лепене на плочки и монтаж на санитария. След това се направи саморазливна замазка като подготовка за слагането на ламинат по пода на целия апартамент.
 • Паралелно с това се изшкуриха, грундираха и боядисаха стените и таваните, сложи се ламинатът, залепиха се первазите, монтирахата се ключове, контакти и лампи.
 • Започна се с обзавеждането: монтира се кухнята, поръчаха се, доставиха се и се сглобиха мебели от ИКЕА за целия апартамент: диван, легла, гардероби, маси. Монтира се барплот с бар столове, които гледаха към Витоша.
 • Накрая се пристъпи към декорацията: пердета, килими, саксии с цветя и картини, за да се стигне до финалното почистване и предаване на обекта.

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Водещата платформа за строителство и ремонти

Най-често помагаме по следните начини

Към безплатните ни услуги влизат консултацията по телефон или онлайн, както и след това да Ви препоръчаме подходящи и качествени изпълнители за Вашия цялостен ремонт. Ако искате ние да планираме и управляваме Вашия ремонт до ключ, то това се заплаща допълнително.

Безплатно

Безплатна консултация

 • Консултация по телефон или онлайн
 • Запознаване със спецификите на обекта, ремонтните дейности и желанията на клиента
 • Представяне на различните варианти за реализиране на ремонта, средно време за изпълнение, налични изпълнители, приблизителни цени и цялостен бюджет
 • Предоставяне на достъп до полезни материали

Платено

Планиране и бюджетиране

 • Консултация на място, взимане на размери и документация
 • Изготвяне на архитектурен план за разпределение и функционалност
 • Планиране на всички ремонтни дейности и позиции
 • Изготвяне на приблизителен бюджет на цялостния ремонт - труд, материали и продукти
 • Оптимизация на бюджет, оценка на възможни допълнителни разходи 

Безплатно

Избор на изпълнители

 • Подбор на изпълнители спрямо изискванията на клиента и различните етапи на ремонта - планиране и дизайн, строително-ремонтни дейности или обзавеждане и декорация
 • Работите с доказани професионалист
 • Сравнявате спрямо качество, цена и график
 • Взимате информирано решение, без да губите време и ресурси
 • Напълно безплатно!

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
58 кв.м. ремонтирана площ на гарсониера в кв. Лозенец, София

Цялостен ремонт на апартамент и довършителни работи

Голямо студио на последния етаж се превърна във функционален малък двустаен апартамент.

 • Задачата беше следната: голямо студио с кухня, баня и тераса трябваше да придобие спалня с дрешник.
 • Като за начало се изнесе всичко ненужно от помещението, след това се изкърти изцяло старата баня и кухня и започнахме с изграждането.
 • Направиха се нови Електро и ВиК инсталации, нова тухлена стена с отвор за врата с щурц, нов дрешник от YTONG блокчета с отвор за врата, смени се дограмата. Започна се ремонта на банята - канализация, замазки, мазилки, картон, лепене на плочки и монтаж на санитария и бойлер.
 • След това се шпакловаха стените, направи се саморазливна замазка по пода, грундираха се и се боядисаха стени и тавани, сложи се ламинат по пода, заедно с первази, монтираха се вратите както и ключове, лампи и контакти.
 • Накрая се обзаведе и декорира целия нов двустаен апартамент: монтира се кухнята по поръчка, дрешникът, сглобиха се мебели, монтираха се щори и уреди и обектът се почисти и издаде.

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт
Цялостен ремонт на апартамент и довършителни работи
Колкото по-добре се подготвите за предстоящия ремонт, толкова по-малко нерви, пари и време ще изхабите

Въпроси и отговори за цялостен ремонт на апартамент

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси от потребители на платформата

Времето за всеки основен ремонт е различно. Ако приемем, че началото на всеки един ремонт започва с неговото планиране, минава след това през изпълнение на определен брой вътрешни ремонти и довършителни работи и приключва с обзавеждането и декорацията, то стандартният кратък отговор би бил около 4-5 месеца. Разбира се, от голямо значение е бюджетът, с който клиентът разполага, площта, която ще се ремонтира, условията на работа, броят изпълнители, които ще се включат в ремонта, наличността на всички материали и продукти, нивото на изпълнение, както и способностите на лицето, което управлява целия ремонт, грижи се за графиците, доставките, контролира майсторите и води комуникацията с клиента.
Не. Строителните материали (лепило, гипсокартон, шпакловка, замазка, грунд и др.) са включени в цените, които ще получите от нас или от препоръчаните от нас изпълнители. Вие не трябва да се занимавате с това. Ние работим с различни строителни магазини и доставчици, пазаруваме на едро и държим на висококачествени строителни материали. Напълно по Ваша преценка е вече изборът на материалите, различни от строителните: плочки, паркет, ламинат и подобни.
Ако MaistorPlus поеме Вашият проект, плащането се извършва по банков път или на място за свършена работа. В профила си ще може да следите развитието на проекта и статуса на всяка една дейност. Ако работите с изпълнители, препоръчани от нас, плащането се осъществява по същия начин, като следите развитието на проекта през споделена таблица с изпълнителя.
Стандартната гаранция, която даваме, е 5 години за извършените строително-монтажни работи по чл. 20, ал. 4 от Наредба №2 / 31.07.2003 г. Повечето изпълнители, които работят в платформата, работят на същия принцип.
Разбира се. MaistorPlus помага на всяко едно домакинства при извършването на какъвто и да е ремонт - вътрешни ремонти, външни ремонти, довършителни работи, дребни ремонти, монтажи и др. Моля, пуснете Вашия проект в нашата система и ще се свържем с Вас, за да уточним Вашите желания и да Ви свържем с подходящи изпълнители.
Да, предлагаме тази услуга за големи проекти в района на София, в които ще се изпълнява цялостен ремонт на апартамент, вътрешни ремонти, довършителни работи и обзавеждане до ключ. Вие делегирате всичко на нас и само одобрявате нашите предложение и следите за резултатите онлайн. Услугата включва: планиране, изпълнение, управление и контрол, обзавеждане, декорация и почистване.
Разбира се. MaistorPlus може както да управлява целия ремонт вместо Вас, така и да Ви свърже с подходящи майстори за всяка дейност, които да работят самостоятелно с Вас. Моля, заявете проект за ремонт в системата и ние ще се свържем с Вас.
Няма точен отговор на този въпрос, тъй като цената се определя от много фактори: площта на апартамента, броят и видът на ремонтните дейности: вътрешен ремонт, външен ремонт, довършително работи, изискванията на клиента, сроковете и сезона на изпълнение, състоянието на жилището и условията и начинът на работа. Все пак, за да дадем някакъв ориентир и да може да предвидите приблизително разходите си, може да използвате средната цена от 350 лв. на кв.м. за основен ремонт на апартамент за строително-монтажни работи и още толкова за материали, продукти и обзавеждане. Индивидуални оферти за основен ремонт се правят само след консултация с клиента, извършен оглед и документация на обекта. Моля, свържете се с нас или заявете проект за цялостен ремонт.
Разбира се. Когато проектът е планиран от нас и след това се и извършва от нас, управляваме целия процес и се грижим за качеството на неговото изпълнение: вътрешен ремонт, външен ремонт и довършителни работи по проекта, одобрен от клиента.
Да. За целта трябва да ни изпратите проекта и да направим една кратка безплатна консултация по телефон. След това ще Ви дадем приблизителен бюджет на базата на подобни проекти, реализирани през MaistorPlus. Ако искате точен и индивидуален бюджет с реални и актуални цени, ще трябва да се направи оглед на обекта и да се измери и документира всичко.

Обадете ни се за безплатна консултация за вътрешни ремонти и довършителни работи или заявете Вашия ремонт на апартамент и ние ще се свържем с Вас!

0878 950 255 Заяви ремонт