Бяла спретната къщурка в рустик стил ни отвежда в Португалия

Публикувано на 25/05/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/05/2017 | Видяно 5 433 пъти

За да запазят изцяло старинния вид на дома и след ремонта, собствениците са решили да не премахват големия бял кладенец в двора. Наоколо има дръвчета, пазещи естествена сянка над местата за сядане. Изключително важно е било съхранението на чистотата и семплите декоративни компоненти, без прекаляване и натруфеност. Очевидно е, че тази задача е постигната с абсолютна лекота - видът отвън обаче лъже за онова, което се крие вътре!


Бяла спретната къщурка в рустик стил ни отвежда в Португалия

Каним ви на виртуална разходка в една великолепна португалска къща, съчетала в себе си комфорта на максималния достъп на дневна светлина и уюта на красивия рустик стил. Насладете се и помечтайте, изпълвайки се с идеи за своя дом, които, разбира се, винаги можете да превърнете в реалност с помощта на правилния екип от специалисти!


Веранда с лозя и гледка към градината

Стилът на верандата пред дома изключително много напомня на средиземноморските къщички - целите варосани и с обли врати, арки и прозорчета. Липсват само сините компоненти тук-там и се пренасяме в Гърция! По проект, естествената сянка тук ще идва в бъдеще от лозята над верандата, а тя самата има прекрасна гледка право към градината. В нея, разбира се, ще бъдат посадени плодове и зеленчуци за една пълна, уютна идилия! Няма нищо по-прекрасно от възможността човек да внесе идентичност в своя дом, а тази къща е пълна с изненади, които ще видите в следващите абзаци!

Виж още: Невероятни идеи за мансарда в скандинавски стил, от които да почерпите вдъхновение


Модерното и автентичното се сливат в трапезарията

Няма нищо по-хубаво от изчистена бяла кухня в рустик дизайн с модерна основа. Тук ясно се вижда, че въпреки старинните маса и столчета, наоколо интериорът всъщност е изцяло съвременен. С надписа "Ciao" за миг се пренасяме в Италия, където всъщност тази комбинация от стилове е изключително характерна. Трябва да знаете, че дървото е първи приятел на уютната кухня. То внася натуралност, аромат и специфична атмосфера. А комбинацията му с неутрални цветове постига една перфектна хармония и наситено чувство за спокойствие. Облият полилей се вписва идеално в стаята, а картината отдясно е не по-малко интересна, комбинирайки 4 отделни цветни обекта върху едно платно.


Интериорно вълшебство в дневната

Има нещо изключително специално в тази дневна. Меки кожени столчета, пухкав бял диван, масичка за кафе, старинни шкафчета и рафтове, с една дума рустик декор, който ни приветства от почти всеки малък детайл в стаята. Да не споменаваме и гордо изваяната бъдеща камина в ъгъла, която ще превърна картинката в истинска идилия! Осветлението е слабо, но и креативно подбрано - висяща крушка, настолни лампи тук-таме, а дневната светлина е ограничена от малкото бяло прозорче на вратичката отсреща. 

Виж още: Помечтайте за топли вечери в съвършената рустик спалня


В спалнята фокусът е върху удобството

И спалнята е не по-малко уютна и приятна, с все така характерните селски елементи наоколо. В нея обаче дизайнът е фокусиран основно върху осигуряването на комфорт, затова няма много мебели, нито декорация, а основно преобладават изчистеност и спокойствие. Ако вече сте се размечтали и вие, изпълвайки ума си с идеи за своето жилище, намерете специалистите, които да ви помогнат да ги осъществите! Само с един клик ще можете да пуснете своята безплатна заявка, след което ще получите най-добрите оферти, спрямо конкретните ви изисквания! Отпуснете се и се насладете на своята собствена домашна идилия!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта