Добре дошли на бизнес страницата на "Уест Билд" ЕООД


Ние сме бързо развиваща се фирма, в която работят професионалисти с доказан опит и позитивна нагласа. За нас клиентът е причината да се развиваме и обогатяваме ежедневно. Ние работим на достъпни за всеки човек цени и обсъждане всеки детайл, за да удовлетворим очакванията Ви. Предлагаме работа с наши или Ваши материали. Нашето мото е "Няма работен и почивен ден, има свършена и несвършена работа!". За нас е важно всичко, с което се захванем, да попада в графа "свършена работа",а Вие да бъдете усмихнати и щастливи от крайния резултат.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Цялостен ремонт

Основен ремонт на жилище

Жилището е ремонтирано основно като са използвани най-качествените материали. Външните стени и тавани са направени с гипсокартон и 10 см. минерална вата, която служи за шумо и топлоизолация. Вътрешните стени са шпакловани на две ръце с един пласт мрежа и две ръце фина шпакловка. Изцяло сменен водопровод и ел. инсталация, както и ел. табло. Подовете са налепени с 3 см. фибран за топлоизолация и ОСБ плоскости, които служат за равна повърхност и основа за ламинат.

Последни мнения от клиенти:

Таня Вл. преди 12 месеца за Частичен ремонт на апартамент в Бели брези | София

“Професионално отношение към всеки етап – оглед, размери, оферта, уговаряне на срок, начин на плащане и договор.Сашо и екипа му са с изключителни умения и дисциплина. За поет ангажимент прави и невъзможното, за да е доволен клиентът.Чудесна комуникация и разбирателство.Всичките ни желания са удовлетворени.Бюджетът и времето-спазени.Нито едно оплакване от съседите, почистването след ремонта–безупречни.Дойдоха като майстори и си тръгнаха като приятели!Препоръчвам на всеки, който иска качествен ремонт и реализирани идеи за своя дом, да се довери на „Уест Билд“!”

Деси Тодорова преди 13 месеца за Теч от дограма в кухнята! | София

“Много съм доволна от изпълнението! Сами организираха работата. Извършиха всичко максимално точно и бързо.
Отново бих се възползвала от сайта.”

Мариела преди 15 месеца за Ремонт на баня | София

“Качествено изпълнение в рамките на поставените срокове. Изразена готовност за корекции в случай, че бъдат констатирани несъвършенства или недостатъци. Самостоятелност и отговорност в работата.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Като управител на фирмата и човек, дълго работил на свободна практика, както и в доказани фирми, знам че всеки клиент има право. Обсъждайки желанията Ви, се стремя да достигна до представата, която Вие имате и след това да я изпълня. Внасям умения и опит от много добре познати строителни фирми, както и теоретична подготовка от Knauf, Германия. Често се случва да ме търсят стари клиенти, за да преработя нещо, направено от друг колега. Доверете се на сигурното и се свържете с мен за всякакви въпроси. Отворен съм към нестандартни решения в дизайна на Вашия дом, няма нещо, което да е странно или невъзможно, щом това е Вашето желание. Минусът ми е прекалената взискателност към хората, с които работя и перфекционизмът към крайния резултат. Аз съм предприемчив и отговорен към поетите задължения и за мен е важно да се задоволят желанията на клиента и да се изпълнят поставените срокове.

Специализация и квалификация


Можем да изпълним всички Ваши идеи и представи за красив, уютен и ремонтиран дом, офис, сграда или помещение. Извършваме ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ: Облицовки: фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, полагане на мокет, балатум, ламинат и др. Монтаж на аксесоари за кухня, обзавеждане на баня (тоалетни чинии, казанета, мивки, умивалници, батерии, душ кабини, бойлери, лайсни, вентилатори) и сглобяване на мебели и др. Боя и интериор: шпакловка, замазка, мазилка, боядисване с бял и цветен латекс, блажно боядисване, лепене на тапети, сваляне на тапети, пръскани и декоративни мазилки, венециански мазилки и др. Монтаж на ГИПСОКАРТОН: окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, изграждане на ново разпределение на стени и др. Обръщане на врати и прозорци след поставяне на нова дограма. Къртене и извозване на строителни отпадъци. Снабдяваме с наши или Ваши материали Безплатен оглед ! ДОГОВОР ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАЧЕСТВО И СРОКОВЕ.