537 изпълнители за стъкларски услуги

Заявете проект за стъкларски услуги!

В MaistorPlus можете да получите консултация относно индивидуален проект, в който се използва стъклен материал. В случай, че имате нужда от подмяна на счупено стъкло, обърнете се към опитен стъклар или специализирана фирма за стъкларски услуги. Публикувайте заявка и очаквайте фирмите и майсторите, които могат да ви помогнат, да се свържат с вас през сайта. Изберете този, който има опит в подобни проекти, предлага добра цена, качествено изпълнение и разумни срокове.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_71845_81111776038.jpg
онлайн преди 4 дни

"Уест Билд" ЕООД

14 извършени проекта

Последно мнение за "Теч от дограма в кухнята!":

"Много съм доволна от изпълнението! Сами организираха работата. Извършиха всичко максимално точно и бързо. Отново бих се възползвала от сайта."
avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 1 месец

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: спукана (пробита) тръба":

"Много съм доволен от свършената работа!"
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 4 дни

Сфера 2015

13 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на 3 етажна къща":

"Много съл доволен от изпълнението. Чудесна работа, справиха се много добре."
Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване
онлайн преди 5 дни

Димитър Кирилов

3 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на две врати и едно малко прозорче":

"Много коректно свършена работа, бърза реакция и изпълнение, всичко беше, както сме се договорили. Доволен съм!"
avatar_37185_96517823358.jpg
онлайн преди 10 дни

ГРАНД МАСТЕРС ЕООД

4 извършени проекта

Последно мнение за "Прозорци с външно отваряне - село Първомайци":

"Много съм доволна от момчетата! Бих оставила оценка 6+, ако имаше такава опция. Бих ги потърсила пак!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 2 часа

Sasho

24 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на два прозореца":

"Всичко беше нормално."
Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване

Член от 4 месеца:

Здравейте, работя в сферата на строителството и по-конкретно се занимавам с изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, врати и алуминиеви парапети. Също така предлагам доставка и монтаж ...
Профилна снимка - Александър Копийка

Член от 48 месеца:

Фирма Строителна компания РемСтрой ООД е регистрирана на 12.10.2016г., но професионалната си история започва много преди това. Основатели на компанията е Евген Слисаренко и Олександр Копийка. В на ...

Член от 2 месеца:

Абако Билд извършва ремонти и довършителни дейности от най-високо качество,изпълнени в посоченият срок и в рамките на определения бюджет. Фирмата предлага всичко свързано с ремонтните услуги и преуст ...
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 5 дни

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Дограма и остъкляване:

Администратор от М+ преди 33 месеца за Смяна на прозорец | Русе

“Много съм доволна от изпълнението и от майстора. Дойде и смени прозореца. Пак бих се обърнала към него, ако се наложи.”

Mall Nova преди 42 месеца за Рязане на стъкло и поставяне на магазини | Пловдив

“Чудесно се справиха с проекта. ”

Петър преди 60 месеца за Обезопасяване на стъкло | София

“Всичко ток.”

Мартин Маламов преди 62 месеца за Ремонт на изкъртено рафтче на огледало в баня | София

“Изключително съм доволен както от изпълнението на услугата, така и от отношението на майстора и компетентността му. Уверено препоръчвам!”

Албена преди 63 месеца за Подмяна на стъкло | София

“Много бързо се отзова, работата беше свършена бързо и в срок! Сериозно и надеждно момче, препоръчвам го!!!”

Боян Цанев преди 70 месеца за Стъкла за винкелово остъкление | София

“Доволен съм! Момчетата спазиха срока и си завършиха поръчката качествено !”

Фирма Патеев ООД преди 72 месеца за Поставяне на стъкло | София

“Работата беше свършена в срок и добре”

Деница Добрева преди 73 месеца за релефно стъкло за подмяна на място | София

“Много съм доволна, изпълнението на работата беше бързо, точно и отлично. Ще използвам Джорд и в бъдеще!”

Илиан Антонов преди 73 месеца за Остъкляване на капандура на покрив | София

“Много бързо и качествено свършена работа. Всичко беше в срок и изпълнено за уговорената цена.”

Стъкларските услуги намират разнородно приложение в бита и изкуството. При поставяне на стъкла за врати и прозорци в дома, офиса, стъкла за витрини, интериорни стъкла, цветни стъкла, огледала, е важно да се обърнем към опитен стъклар. В MaistorPlus имате богат избор от специалисти по стъклопоставяне. Получавате адекватни съвети за приложението на флоатно стъкло, матирано стъкло, дебелина, чупливост. Можете да заявите безплатно уникална форма по поръчка или стандартно изпълнение, да сравните цени, да изберете майстор по ваше усмотрение.

 1. Какво да съобразим при приемането на оферта за стъкларски услуги? Когато разглеждате изпратените ви оферти за стъклопоставяне, наред с цените, ето какво да гледате, за да знаете, че работите с добър стъклар:
  • Безопасност. Съвестният стъклар ще ви обясни всичко необходимо за вашата безопасност. Флоатно стъкло е неподходящо за баня, както и при поставяне на стъкла за витрини. Причинява тежки наранявания, ако цялостта му бъде нарушена, заради назъбената му чупливост. Избраният стъклар трябва да ви насочи какви са удачните дебелина и якост предвид мястото, където ще се осъществи стъклопоставяне.
  • Ефективност. При интериорни стъкла, стъкла за врати, може да се използват матирано стъкло или цветни стъкла, в зависимост от ефекта, който търсите. За прозорци е удачно флоатно стъкло, добре закалено, с висока ефективност на звукоизолация, топло и светлопроводимост. Оптимално разположените в малък апартамент огледала ще внушат усещане за повече пространство.
  • Икономичност. Дали заявявате поставяне на стъкла по поръчка с уникална форма или обикновени интериорни стъкла за врати, прозорци, е важно оферираните цени да се съгласуват с високо качество. Така си гарантирате икономичност и отлична възвръщаемост на инвестицията.
 2. Какво е важно да обсъдите със специалиста по поставяне на стъкла? При интериорни стъкла за врати, били те цветни стъкла, матирано стъкло или прозрачно, посъветвайте се как да постигнете добра изолация. Правилно подбраните интериорни стъкла могат значително да облекчат сметките за отопление през зимата. При стъкла за витрини, ако се спрете на варианта с флоатно стъкло, обсъдете внимателно възможните рискове. Обърнете внимание на добрата светлопропускливост на стъклото, за да сте сигурни, че изложените стоки ще се виждат ясно. При стъклопоставяне на прегради в банята, освен за подходяща дебелина и здравина, попитайте и за метериал, който е устойчив на интензивните изпарения от гореща вода. Не е нужно навсякъде в дома ви прозорците да са с еднакъв профил на стъклопакета. Попитайте своя майстор стъкла с какъв коефициент на светлопропускливост и топлопропускливост да изберете според това усойно и хладно или светло и топло е съответното помещение. Добра изолация от шум. Ще бъдете благодарни, ако внимателно сте се погрижили за тази подробност, особено ако живеете близо до заведение, стадион или кварталът ви е по-шумен.

 

Какви предимства имате при намиране на специалист по стъкларски услуги в MaistorPlus:

 • Правите безплатна заявка, в отговор на която получавате атрактивни оферти от майстори от вашия район. Бърза обратна връзка от майстори по стъкларски услуги.
 • Сравнявате офертите, разглеждате профилите на изпълнители и отзиви от клиенти за извършени вече поръчки.
 • Наемате професионалист по стъкларски услуги, само когато сте сигурни, че всички ваши изисквания са удовлетворени.
 • Помагате на останалите потребители на платформата, като оставяте оценка след приключване на заявения проект.

Потърсете изпълнител по стъкларски услуги сега Направете безплатна заявка в MaistorPlus и бързо и лесно се свържете с най-добрия за вас стъклар. Огледайте офертите, общувайте първоначално с лични съобщения и разменете телефони с тези, които сте решили да поканите на място за оглед. След приключване на работа споделете впечатления.

Знаете ли, че... За стъкларски услуги в сторителството и обзавеждането най-често се използва флоатно стъкло. То е безцветно и се предлага в различна дебелина. С помощта на специални инструменти и машини стъклото може да бъде изрязано или огънато в конкретна форма и размери. Различните видове стъкло - бяло, цветно, матирано или релефно, могат да придадат стил и индивидуалност на помещението.

Изпробвайте услугите на MaistorPlus, безплатно е!