Намери изпълнители за Корнизи, щори, тенти и комарнициЗаяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_40510_75759003638.jpg

Качена препоръка в категория Дограма и остъкляване:

" Вайс Профил ООД, позовавайки се на отличните бизнес отношения, издава настоящата референция с уверение на това, че Як-62 ЕООД изпълнява качествено и в срок възложените поръчки, а именно. Производство ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 5 дни

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."
Профилна снимка - Dimitar Popov
онлайн преди 5 месеца

Popovi Stroy

Член от 29 месеца:

Ние сме фирма „Попови Строй“, до скоро с име „Ди енд Ай Корект“ и с над 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности. Доказали своите възможности и уважавани от клиентите си, с времето екипът и пр ...
Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 5 часа

Васил Михайлов

6 извършени проекта

Последно мнение за "Блокирала външна ролетна щора":

"Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!"
cover_51409_41644776008.jpg
онлайн преди 6 часа

Вива Билд Груп

17 извършени проекта

Последно мнение за "Товарене и извозване на боклук":

"Изрядно и точно изпълнение."
cover_52037_4379303009.jpg
онлайн преди 6 часа

Иван Петков

11 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на прозорци":

"Много коректен и прецизен майстор. Много сме доволни от работата му, точността и бързината на изпълнение. Със сигурност ще се обърнем към него и за следващи проекти. Препоръчвам го!!!"
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 12 часа

Лазар

1 извършен проект

Последно мнение за "Общи работи":

"Съвестно и добре свършена работа. Коректен и точен."
avatar_71845_81111776038.jpg
онлайн преди 4 дни

"Уест Билд" ЕООД

14 извършени проекта

Последно мнение за "Теч от дограма в кухнята!":

"Много съм доволна от изпълнението! Сами организираха работата. Извършиха всичко максимално точно и бързо. Отново бих се възползвала от сайта."
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 4 дни

Сфера 2015

13 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на 3 етажна къща":

"Много съл доволен от изпълнението. Чудесна работа, справиха се много добре."
Профилна снимка - Петър Атанасов
онлайн преди 7 дни

BulSpace

VIP

1 извършен проект

Член от 14 месеца:

Фирма "БулСпейс" е основана преди 13 г. Към момента има 15 служители и изпълнява проекти в следните направления: -проектиране, доставка, строителство и поддръжка на фотоволтаични системи и инсталац ...

Оставени мнения за Дограма и остъкляване:

Михаил Бураджиев преди 3 месеца за Блокирала външна ролетна щора | Пловдив

“Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!”

Борис Санчес преди 16 месеца за Счупени щори - поправяне или закупуване на нови | София

“Много сме доволни от Валери Колев! Реагира бързо, посъветва ни за най-добрия избор, дойде няколко пъти до апартамента за оглед, замерване и поставяне на новите щори. Благодарим за свършената работа!”

Петър преди 33 месеца за Монтаж на 4 комарника (налични) | София

“Момчетата бяха точни и коректни. Каквото казаха го направиха. Извиках ги за монтаж на 5 комарника и изработка и монтаж на 4 врати с комарници с арка, което се оказа непосилна задача за не малко други изпълнители. Изпълнението на този тип врата с комарник се оказа сравнително проста, фиксирана арка-комарник и правоъгълна врата с комарник. Като минус мога да кажа, че имахме уговорка да се направи отстъпка под формата на проверка и ремонтиране на други ПВЦ врати и прозорци, които с времето са се разместили и не прилепват добре, но в крайна сметка ми казаха, че нищо не може да се направи, т.к. повечето от тези врати вече са били ремонтирани по начин ограничаващ последващи ремонти.”

Борис Санчес преди 42 месеца за 1 щора за офис 146 х 190 | София

“Бърз, коректен и спазва срокове. Щората беше изработена, доставена и монтирана според уговорката.”

Кристина преди 42 месеца за Поставяне на корнизи | София

“Много съм доволна от изпълнението на поставената задача. Бих ги наела отново и ще ги препоръчам и на други хора.”

Антон Йосифов преди 45 месеца за Демонтаж и монтаж на ролетна щора | София

“БРАВО на майсторите. Бърза и качествена работа.За две посещения/ 1вото оглед/ освен демонтажа поправиха и една балконска врата която не се затваряше добре цената на услугата по мое мнение е чист подарък.
ПРЕПОРЪЧВАМ.”

Ани Иванова преди 61 месеца за Изработка и монтаж на комарници | София

“Много съм доволна! Перфектно изпълнение, нормална цена, спазване на сроковете! И най-важното - този човек мисли! Поръчката ми беше доста нестандартна и той беше единствения, който прие предизвикателството да го направи! И се получи.”

Борис Санчес преди 61 месеца за Щори и комарници за хол, кухня и спалня | София

“Добре свършена работа и коректно отношение!”

Петър преди 71 месеца за Комарник за прозорец | София

“Момчетата се справиха чудесно, препоръчвам ги.”

Албена Митева преди 85 месеца за Комарници | София

“Останах изключително доволна, както от цялостния контакт с майсторите така и комарниците и остъкляването, които бяха доставени в уговорения ден и монтирани с опит и професионално. При нужда бих използвала отново техните услуги и мога спокойно да ги препоръчам на други потребители.”

С помощта на MaistorPlus лесно можете да намерите подходящ специалист за поставянето на мрежа, като изберете между различни оферти. В наше лице ще намерите верен съюзник в борбата с насекомите, които атакуват дома ви през топлите месеци! Защитете жилището си от досадните насекоми като поставите мрежа на прозорците и вратата към терасата! Намерете подходящ специалист, който да ви помогне в избора на най-оптималния вариант за вашия дом! Помахайте за сбогом на комарите и поставете комарници у дома!

 1. От какво ще ни предпазят комарниците? - Много домакинства страдат от постоянна инвазия на мухи, комари и други, особено през топлите месеци. Поради своята доказана функционалност и удобство, комарниците са най-предпочитаният вариант за справяне с насекомите, предлаган на пазара.
 2. Какви обаче са предимствата му? - Комарниците ще предотвратят навлизането на комари, мухи и други насекоми у дома без да влияят на притока на свеж въздух.
  • Стига мрежата на комарника да е изработена качествено, тя не би трябвало да нарушава видимостта през прозореца или вратата, на която е поставена.
  • Насекомите често могат да ни заразят с опасни болести, поради което изолирането им навън е от първостепенна важност за съвременните домакинства.
  • На пазара съществуват много варианти за дизайн на мрежите против насекоми, което ги прави адаптивни към всеки дом.
 3. Как да изберем подходящ комарник за дома? Изборът на подходящ комарник зависи от характеристиките на прозореца или вратата, вашите лични предпочитания и бюджет. Най-основно видовете мухарници са:
  • Статичните комарници са подходящи да се монтират така, че да позволяват свободно почистване на дограмата и стъклопакета, като са препоръчителни за прозорци, използвани само за проветряване.
  • Ролетните мухарници са по-удобни, защото могат да се прибират към ролката си и това ги предпазва от замръзване през зимата. Тази им функция ви дава лесен достъп до всички външни части на дограмата, което улеснява почистването им.
  • Комарниците на панти са във вид на рамка от профил за комарници и мрежа против насекоми, която в затворено състояние се закача за дограмата с помощта на магнитно закопчаване.
 4. Какви услуги се предполага да получим при поръчка на комарник и за какво още да попитаме специалистите?
  • При ангажирането на изпълнител за поставянето на комарник у дома е необходимо той да осигури доставката на продукта, качественото му монтиране, както и да ви даде инструкции за правилна поддръжка.
  • Преди да поръчате мрежата против насекоми, попитайте за материалите, от които ще бъде изработена тя–най-често мрежата има тефлоново покритие, а конструкцията е от алуминий, който се предлага в различни цветове.
  • Попитайте за цена и за монтажа.
  • Задължително изисквайте гаранция за продукта, като тя най-често е 1-2 години, а времето за изпълнение е 3-5 работни дни.

 

Монтирането на подобни аксесоари у дома изисква намесата на опитен специалист, а такъв можете да намерите без усилия в MaistorPlus. Как? Просто направете заявка напълно безплатно и до 24 часа ще разполагате с оферти на опитни специалисти, както и ще се запознаете с оценки от клиенти за предни извършени проекти. За да снабдите дома си с устойчива и качествена мрежа против насекоми е необходимо само да заявите проект в MaistorPlus безплатно и без обвързване. Нашата платформа е вашият верен съюзник в намирането на подходящ специалист за изпълнението на този, а и всички други интериорни проекти!

Важно да знаете: Когато избирате мрежи срещу насекоми, е добре да знаете, че те могат да бъдат 3 различни вида, в зависимост от предназначението им:

 • Статични комарници - подходящи са за прозорци, които се отварят само за проветряване. Те могат лесно да се монтират и демонтират при смяната на сезоните.
 • Ролетни комарници - удобството при този вид е, че мрежата може да се пуска и прибира вертикално, като се навива на руло със специален механизъм. Практични и предназначени както за балконски врати, така и за прозорци.
 • Комарници на панти - най-често се поставят на вратите, от външната страна на дограмата. Изключително функционални и лесни за експлоатация, ако са монтирани от професионалист.

В MaistorPlus ще откриете фирми, които използват различни материали за изработка на мрежи против комари. Опишете от какво точно имате нужда и подходящите фирми ще се свържат с вас през сайта. Сравнете предложените срокове и оферти, договорете се кога може да бъде извършен монтажа и разменете контакти само с тези, които харесате. Не губете време да търсите и проучвате сами, вече има по-лесен начин!

Направете безплатна заявка