Намери изпълнители за Корнизи, щори, тенти и комарнициЗаяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_62526_75543926657.jpg
онлайн преди 1 месец

ВАТА - П ООД

3 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на врата на балкон на затварящ механизъм":

"Доволен съм от извършената работа. Всичко беше направено точно както се уговорихме. Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 1 ден

Сфера 2015

VIP

13 извършени проекта

Последно мнение за "Саниране на 3 етажна къща":

"Много съл доволен от изпълнението. Чудесна работа, справиха се много добре."
avatar_40324_37231332623.jpg
онлайн преди 9 дни

Биокамини-Алекс

Приети временни мерки за сигурност

39 извършени проекта

Последно мнение за "Счупена брава на ПВЦ дограма. Вратата е затворена.":

"Изключително коректен, отговорен и способен. Ремонтираха проблема за отрицателно време, на много справедлива цена. Препоръчвам го за изпълнение на всякакви ремонтни дейности!"
avatar_33345_56861048053.jpg
онлайн преди 3 часа

Магнит С ЕООД

Приети временни мерки за сигурност

41 извършени проекта

Последно мнение за "1 щора за офис 146 х 190":

"Бърз, коректен и спазва срокове. Щората беше изработена, доставена и монтирана според уговорката."
avatar_21146_90677605663.jpg
онлайн преди 1 ден

Алумина дизайн

Приети временни мерки за сигурност

33 извършени проекта

Последно мнение за "Балконски прозорец (пистолет)":

"Иван се постара да намери най-подходящото решение на задачата. Изпълнението изглежда се получи добре, включително и на бонус-задачите, които получи. Инсталирането закъсня с 1 седмица, но тъй като не ... "
avatar_73287_41128829727.jpg
онлайн преди 10 часа

Нов Дом

Приети временни мерки за сигурност

16 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне."
avatar_35019_47859371268.jpg
онлайн преди 1 ден

Арт Билдърс-Бургас

Приети временни мерки за сигурност

14 извършени проекта

Последно мнение за "Приобщаване на тераса":

"Изключително съм доволна от препоръчания ми Николай Грънчев. При договорка от моя страна ремонтът да се извърши за три дни, тъй като нямам време за майстори, Грънчев прояви разбиране и професионализъм ... "
avatar_17713_18445483130.jpg
онлайн преди 3 дни

Стройефект ЕООД

Приети временни мерки за сигурност

20 извършени проекта

Последно мнение за "Застилане с каменни плочи":

"Доволна съм. Работата беше извършена качествено."
Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване

Член от 7 дни:

Здравейте, работя в сферата на строителството и по-конкретно се занимавам с изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, врати и алуминиеви парапети. Също така предлагам доставка и монтаж ...
avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 2 дни

Антон Грънчаров

Приети временни мерки за сигурност VIP

23 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване с вар на стените и таваните на малък апартамент":

"Отлична работа, коректен и честен!"

Оставени мнения за Дограма и остъкляване:

Борис Санчес преди 12 месеца за Счупени щори - поправяне или закупуване на нови | София

“Много сме доволни от Валери Колев! Реагира бързо, посъветва ни за най-добрия избор, дойде няколко пъти до апартамента за оглед, замерване и поставяне на новите щори. Благодарим за свършената работа!”

Петър преди 29 месеца за Монтаж на 4 комарника (налични) | София

“Момчетата бяха точни и коректни. Каквото казаха го направиха. Извиках ги за монтаж на 5 комарника и изработка и монтаж на 4 врати с комарници с арка, което се оказа непосилна задача за не малко други изпълнители. Изпълнението на този тип врата с комарник се оказа сравнително проста, фиксирана арка-комарник и правоъгълна врата с комарник. Като минус мога да кажа, че имахме уговорка да се направи отстъпка под формата на проверка и ремонтиране на други ПВЦ врати и прозорци, които с времето са се разместили и не прилепват добре, но в крайна сметка ми казаха, че нищо не може да се направи, т.к. повечето от тези врати вече са били ремонтирани по начин ограничаващ последващи ремонти.”

Борис Санчес преди 37 месеца за 1 щора за офис 146 х 190 | София

“Бърз, коректен и спазва срокове. Щората беше изработена, доставена и монтирана според уговорката.”

Кристина преди 38 месеца за Поставяне на корнизи | София

“Много съм доволна от изпълнението на поставената задача. Бих ги наела отново и ще ги препоръчам и на други хора.”

Антон Йосифов преди 41 месеца за Демонтаж и монтаж на ролетна щора | София

“БРАВО на майсторите. Бърза и качествена работа.За две посещения/ 1вото оглед/ освен демонтажа поправиха и една балконска врата която не се затваряше добре цената на услугата по мое мнение е чист подарък.
ПРЕПОРЪЧВАМ.”

Ани Иванова преди 57 месеца за Изработка и монтаж на комарници | София

“Много съм доволна! Перфектно изпълнение, нормална цена, спазване на сроковете! И най-важното - този човек мисли! Поръчката ми беше доста нестандартна и той беше единствения, който прие предизвикателството да го направи! И се получи.”

Борис Санчес преди 57 месеца за Щори и комарници за хол, кухня и спалня | София

“Добре свършена работа и коректно отношение!”

Петър преди 66 месеца за Комарник за прозорец | София

“Момчетата се справиха чудесно, препоръчвам ги.”

Албена Митева преди 81 месеца за Комарници | София

“Останах изключително доволна, както от цялостния контакт с майсторите така и комарниците и остъкляването, които бяха доставени в уговорения ден и монтирани с опит и професионално. При нужда бих използвала отново техните услуги и мога спокойно да ги препоръчам на други потребители.”

С помощта на MaistorPlus лесно можете да намерите подходящ специалист за поставянето на мрежа, като изберете между различни оферти. В наше лице ще намерите верен съюзник в борбата с насекомите, които атакуват дома ви през топлите месеци! Защитете жилището си от досадните насекоми като поставите мрежа на прозорците и вратата към терасата! Намерете подходящ специалист, който да ви помогне в избора на най-оптималния вариант за вашия дом! Помахайте за сбогом на комарите и поставете комарници у дома!

 1. От какво ще ни предпазят комарниците? - Много домакинства страдат от постоянна инвазия на мухи, комари и други, особено през топлите месеци. Поради своята доказана функционалност и удобство, комарниците са най-предпочитаният вариант за справяне с насекомите, предлаган на пазара.
 2. Какви обаче са предимствата му? - Комарниците ще предотвратят навлизането на комари, мухи и други насекоми у дома без да влияят на притока на свеж въздух.
  • Стига мрежата на комарника да е изработена качествено, тя не би трябвало да нарушава видимостта през прозореца или вратата, на която е поставена.
  • Насекомите често могат да ни заразят с опасни болести, поради което изолирането им навън е от първостепенна важност за съвременните домакинства.
  • На пазара съществуват много варианти за дизайн на мрежите против насекоми, което ги прави адаптивни към всеки дом.
 3. Как да изберем подходящ комарник за дома? Изборът на подходящ комарник зависи от характеристиките на прозореца или вратата, вашите лични предпочитания и бюджет. Най-основно видовете мухарници са:
  • Статичните комарници са подходящи да се монтират така, че да позволяват свободно почистване на дограмата и стъклопакета, като са препоръчителни за прозорци, използвани само за проветряване.
  • Ролетните мухарници са по-удобни, защото могат да се прибират към ролката си и това ги предпазва от замръзване през зимата. Тази им функция ви дава лесен достъп до всички външни части на дограмата, което улеснява почистването им.
  • Комарниците на панти са във вид на рамка от профил за комарници и мрежа против насекоми, която в затворено състояние се закача за дограмата с помощта на магнитно закопчаване.
 4. Какви услуги се предполага да получим при поръчка на комарник и за какво още да попитаме специалистите?
  • При ангажирането на изпълнител за поставянето на комарник у дома е необходимо той да осигури доставката на продукта, качественото му монтиране, както и да ви даде инструкции за правилна поддръжка.
  • Преди да поръчате мрежата против насекоми, попитайте за материалите, от които ще бъде изработена тя–най-често мрежата има тефлоново покритие, а конструкцията е от алуминий, който се предлага в различни цветове.
  • Попитайте за цена и за монтажа.
  • Задължително изисквайте гаранция за продукта, като тя най-често е 1-2 години, а времето за изпълнение е 3-5 работни дни.

 

Монтирането на подобни аксесоари у дома изисква намесата на опитен специалист, а такъв можете да намерите без усилия в MaistorPlus. Как? Просто направете заявка напълно безплатно и до 24 часа ще разполагате с оферти на опитни специалисти, както и ще се запознаете с оценки от клиенти за предни извършени проекти. За да снабдите дома си с устойчива и качествена мрежа против насекоми е необходимо само да заявите проект в MaistorPlus безплатно и без обвързване. Нашата платформа е вашият верен съюзник в намирането на подходящ специалист за изпълнението на този, а и всички други интериорни проекти!

Важно да знаете: Когато избирате мрежи срещу насекоми, е добре да знаете, че те могат да бъдат 3 различни вида, в зависимост от предназначението им:

 • Статични комарници - подходящи са за прозорци, които се отварят само за проветряване. Те могат лесно да се монтират и демонтират при смяната на сезоните.
 • Ролетни комарници - удобството при този вид е, че мрежата може да се пуска и прибира вертикално, като се навива на руло със специален механизъм. Практични и предназначени както за балконски врати, така и за прозорци.
 • Комарници на панти - най-често се поставят на вратите, от външната страна на дограмата. Изключително функционални и лесни за експлоатация, ако са монтирани от професионалист.

В MaistorPlus ще откриете фирми, които използват различни материали за изработка на мрежи против комари. Опишете от какво точно имате нужда и подходящите фирми ще се свържат с вас през сайта. Сравнете предложените срокове и оферти, договорете се кога може да бъде извършен монтажа и разменете контакти само с тези, които харесате. Не губете време да търсите и проучвате сами, вече има по-лесен начин!

Направете безплатна заявка