Пролетно вдъхновение в колоритния дом

Публикувано на 02/05/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 04/05/2017 | Видяно 3 273 пъти

Белите стени и еднообразни форми остават назад в миналото. Те са заменени от безкрайно количество цветове, комбинирани по нестандартен и артистичен начин. Домът се превръща в комфортно и разнообразно място, което говори с детайли и свежи акценти. Това дава възможност на креативно съчетаване на различни стилове, форми и материали. Представяме ви именно пример за такова необикновено жилище, чиито дизайнерски решения успяват да съхранят пролетните елементи в затвореното пространство. Ако искате да въведете хармония и във вашия дом като взаимствате някои от интересните идеи, доверете се на дизайнерите, които ще открият най-добрите решения, пасващи идеално на жилището и бюджета ви.


Дневната е хармонична и просторна

Помещението е общо, голямо и просторно. То обединява дневната и кухнята, като балансиращият елемент тук е цветовата комбинация. Идеалистичната сцена съдържа растителни елементи, чието значение е вечност и свежест. Минималистичната картина успява да пресъздаде пролетната атмосфера и да внесе истински уют. Мястото за отдих и кухненското пространство са отделени в двата края, за да се запази разграничаването между тях, а липсата на детайли е целта, за да не се получи претрупване с множеството нюанси. Смелата визия говори за премислени организационни решения и доказва, че правилните комбинации и хитрите решения водят до красив и елегантен дом.


Комбинация от цветове в пролетната кухня

В кухнята се крие истинско очарование. Вгледайте се внимателно и забележете, че въпреки наличието на толкова много различни цветове, мястото все още продължава да изглежда семпло! Това се дължи на изчистените детайли и липсата на видими аксесоари. Предпочитаното бяло отсъства от доминиращата позиция, а любимите плочки са заменени от шарен плот. Масата за хранене от своя страна има изключително елегантен дизайн, който допълва визуално целия интериор. Макар да няма много шкафове и рафтове, разполагаемото пространство предполага допълнителното им монтиране и поставяне. Кухнята напомня на разцъфващо цвете, носено от пролетния сезон.


Контраст срещу баланс в банята

Банята продължава да е част от впечатляващия вид и се придържа към цялостния интериор на дома. Връзката с природата е поддържана чрез дървените елементи и наличието на растение. Разнообразието от нюанси присъства засилено, но ярките цветове са заменени от пастелени. Контрастната комбинация между керемидено и синьо създава изискана и балансирана баня. Свежите елементи и добрите организационните решения са основните фактори за получаване на този невероятен резултат.


Обособено място за почивка и релакс

Голямото помещение успява да обедини няколко стаи. От една страна, това не отнема излишно от разполагаемото място, но от друга, трудно се постига балансът и обособяването им. Тук този проблем е изцяло решен! Стената е фигурално разграфена, като черните рамки само подсилват останалите цветове. Заложено е на впечатляващите детайли. Това се изразява в невероятните осветителни тела и контрастиращата кръгла форма на масичката. Вградените в стената рафтчета пък спестяват място и привличат погледа. Направете си чаша горещо кафе и вземете любимото списание. Това кътче е идеално за отмора и почивка след тежкия натоварен ден! Не се колебайте да получите най-добрата реализация на вашите проекти, като се доверете на дизайнерите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно, получете и сравнете оферти само в рамките на 24 часа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта