Добре дошли на бизнес страницата на Илиян Иванов


Здравейте, казвам се Илиян Иванов и съм квалифициран електротехник по образование и по призвание. В отношенията си с клиентите държа на взаимна коректност и се стремя да изпълнявам поставените ми задачи качествено и в срок. Работя с материали и инструменти на доказани производители. Преди всеки ремонт конкретизирам ситуацията с насочващи въпроси, а за да са коректни ценовите ми предложения, ги отправям единствено след оглед на място. Това помага да се вземат оптимални решения и те да доведат до успешно завършени проекти.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


ТВ панел

Дискретно осветление

Дискретно LED осветление в хотелска верига Дормеро

Осветление на коридор

Осветление

Осветление

Нагреватели на рампа

Подово отопление и системи за топене на лед и сняг

Системите за топене на лед и сняг на външни площи, улуци и водостоци осигуряват безопасност за хората, превозните средства и сградите.

Ел табло

Ел. табла

Ел. табла

Последни мнения от клиенти:

Гергана Добрева преди 3 месеца за Електрически контакти кухня | София

“Много съм доволна от Илиян, нямам никакви забележки по изпълнението на задачата!”

Nicolas Pignon преди 3 месеца за Инсталаця от термостат | София

“Здравейте, много съм доволен от Илиян, всичко свърши успешно и навреме. Благодаря!”

Боян Цонев преди 4 месеца за Поправка на входна ел инсталация | София

“Доволен съм от бързата реакция и свършената работа от Илиян.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Вярвам, че е важно работата да доставя радост и удовлетворение, за да води до положителни резултати. Воден от този принцип, вече от 20 години с ентусиазъм работя това, което харесвам - в сферата на електроуслугите, както и системите за контрол и достъп. Близо 15 години от професионалния ми опит е свързан с проектирането и изграждането на електрическо подово отопление, както и на системи за топене на лед и сняг. С времето разширих професионалните си компетенции и от 10 години се занимавам и с малки ВиК ремонти.

Специализация и квалификация


Електроуслуги: Проектиране, изграждане и ремонтиране на електрически инсталации, монтаж и ремонт на ел. табла, монтиране на ключове и контакти, монтаж на стандартно и скрито осветление. Системи за контрол и достъп. Проектиране и изграждане на електрическо подово отопление и системи за топене лед и сняг. ВиК ремонти: Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, отстраняване на ВиК аварии, откриване и отстраняване на течове, лепене на ВиК тръби и други.