Елегантен апартамент с минималистично излъчване

Публикувано на 16/07/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 19/07/2017 | Видяно 3 026 пъти

Творчеството и красотата могат да бъдат изразени по много и различни начини. Когато говорим за малки пространства, най-важно от всичко е функционалността, но това не значи, че интериорът остава на заден план. Балансът между двете е онази допирна точна, към която всеки се стреми. Днес ви представяме едно елегантно малко жилище, дизайнерите на което са успели да го превърнат в невероятен дом. Апартаментът се придържа към неутралната палитра и сигурното оформление. Строгата и семпла визия е съчетана с класическо излъчване и функционалност. Понякога цялото това интериорно планиране може да бъде досадно или изморително. Точно заради това ви предлагаме да се възползвате от компетентните интериорни дизайнери в MaistorPlus, които да ви отменят в това начинание.


Дневната и спалнята са разделени от невероятна преградна стена

Разделянето на дневната от спалнята с преградна стена е практично и често е доста необходимо решение. По този начин се спестява от наличното пространство и се придава повече простор на стаите, без да се отнема излишно от мястото. От една страна имаме разделение, а от друга е постигнато необходимото уединение. Малкото количество мебели се дължат на минималистичния стил, който обгръща дома. Характерни за него са елегантните форми и липсата на ненужни елементи. Въпреки това вниманието към детайла отвежда погледите ни към артистичните изображения на стената и металната трикрака масичка.


Детайли в интериора

Независимо колко голямо е жилището, винаги ще се намери място за онези малки елементи, които превръщат апартамента в дом. Те не са част от решението за цвят на спалнята или колко голям ще е диванът в дневната. Откриваме детайлите умело и със замисъл на определени места из дома, за да ни вдъхновяват и карат да се чувстваме по-комфортно. Ролята им крие индивидуалност при избора и подредбата. Акцентът върху тях говори за внимание към детайла и най-вече ангажираност. Те изграждат нашата крепост и я превръщат в най-любимата дестинация.


Кухнята се придържа към балансирания дизайн на дома

Важното е кухнята да има своя собствена индивидуалност. Представената тук е Г-образна, което е подходяща форма, ако домът ви е малък и обединява няколко помещения. Точно срещу нея се намира дневната и е възможно плавното приминаване в различните стаи. Всичко е на една крачка разстояние заради вида на помещението, което напомня на студио, а и зоните не са обособени отделно. Компактността на мястото за хранене прави впечатление, но това не се отразява на неговата функционалност. Светлинната лента очертава ясно работната повърхност и улеснява процеса на приготвяне на храна.


Банята впечатлява с малки размери, но стилна визия

Банята е симпатична, макар и малка. Функционалната подредба дава възможност в нея да бъде поставена и душ кабина. Изчистените форми и добрите организационни решения успяват да създадат комфорт в сравнително ограниченото помещение. То съдържа всичко необходимо, прибрано във вградените шкафове, които са подходящо решение за размерите на банята. Независимо от това какви ремонтни дейности искате да започнете, най-важната част от реализирането им е помощта и съветите на най-добрите майстори. Пуснете заявка напълно безплатно в MaistorPlus и в рамките на 24 часа ще получите различни оферти, които да сравните, за да вземете информирано решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта