Добре дошли на бизнес страницата на ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ


хидроизолации отстраняване на течове изграждане на нови покриви улуци водостоци вътрешни ремонти Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви. Качеството, за което ще платите| Вниманието, което заслужавате| Високо качествени метериали на доказани производители в бранша| Гаранционно и извънгаранционно обслужване|

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Антония преди 1 месец за Теч от дограма | София

“Доволна съм, че няма теч след като мина време от лятото до сега.”

Нинова преди 6 месеца за Покривни услуги - село Михилци | Пловдив

“Огледът беше направен точно в определеното и съгласувано време с Александър. Предложените услуги и цена напълно отговориха на очакванията и намеренията ми. Самият ремонт беше направен бързо и много качествено . Беше ми дадена гаранция за ремонта - включена в подписания договор. Надявам се да нямам повод да я използвам. Успех на майсторите от фирмата и лични благодарности на Александър , който през цялото време ме информираше за хода на ремонта и за възникналите ситуации, които , макар и дистанционно , решавахме съвместно !”

Таня Найденова преди 8 месеца за Частичен ремонт на покрив на къща в Пещера | Пещера

“В общи линии добра комуникация, но не всичко, за което се договорихме беше извършено.
Имаше някои неща, които се наложи да поправят и го направиха.
Първоначално се бяхме разбрали за една цена, която не трябваше да се променя, но и тя се промени.
Надявам се ремонта да е качествено извършен, времето ще покаже.
Като цяло сме доволни.”

Александър Цветков отговори:

Покривът ви беше 3 кв в повече и съм сметнал челните дъски ? как да не се промени цената?

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ЦЯЛОСТНИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ние имаме опит в строителството и ремонта! Разполагаме с всички необходими инструменти! Изготвяме оферта, работим бързо и качествено! Използваме висококачествени материали! Много клиенти ни се довериха и останаха доволни Доверете сe и Вие! Нашата бригада работи масово из градовете защото нашите клиенти винаги остават доволни и ни препоръчват Коректност Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти. Когато повикате нас, можете да сте спокойни, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.

Специализация и квалификация


Безплатни Огледи за района на Гр. София частичен и цялостен ремонт на покрив; – откриване и отстранявана на течове; – нови покривни конструкции; -хидроизолация на покриви; – надстройка на таванска стая и други ремонти.

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в