Добре дошли на бизнес страницата на ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ


ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ИЗВЪРШВА Хидроизолации отстраняване на течове изграждане на нови покриви улуци водостоци вътрешни ремонти Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви. Качеството, за което ще платите| Вниманието, което заслужавате| Високо качествени метериали на доказани производители в бранша| Гаранционно и извънгаранционно обслужване|

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Antoan Stoykov преди 26 дни за Изграждане на покрив | Божурище

“Сашо и бригадата се заеха с проекта, макар и не лесен и го изпълниха перфектно и в срок. Препоръчвам.”

Eлка Симеонова преди 1 месец за Ремонт и възстановяване на 2 комина | София

“Изключително бърза реакция за посещение и добре свършена работа! Препоръчвам!”

Александър Цветков отговори:

Коректна и много мил клиент ;)

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


ЦЯЛОСТНИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ние имаме опит в строителството и ремонта! Разполагаме с всички необходими инструменти! Изготвяме оферта, работим бързо и качествено! Използваме висококачествени материали! Много клиенти ни се довериха и останаха доволни Доверете сe и Вие! Нашата бригада работи масово из градовете защото нашите клиенти винаги остават доволни и ни препоръчват Коректност Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти. Когато повикате нас, можете да сте спокойни, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.

Специализация и квалификация


Безплатни Огледи за района на Гр. София частичен и цялостен ремонт на покрив; – откриване и отстранявана на течове; – нови покривни конструкции; -хидроизолация на покриви; – надстройка на таванска стая и други ремонти.