Добре дошли на бизнес страницата на ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ


ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ИЗВЪРШВА Хидроизолации отстраняване на течове изграждане на нови покриви улуци водостоци вътрешни ремонти Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви. Качеството, за което ще платите| Вниманието, което заслужавате| Високо качествени метериали на доказани производители в бранша| Гаранционно и извънгаранционно обслужване|

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Симеон Димитров преди 4 месеца за Частична поправка на покрив - пререждане на керамиди, поставяне на 2 бр. капаци. | София

“Зравейте,
Проекта беше изпълнен, както беше договорено. Нямаше допълнителни пазарлъци или някакви проблеми повреме на работата. Задачата, която изпълниха за мен беше малка, но се отзоваха от днес за утре, буквално. Работата беше наместване на няколко разместени кераиди по покрив и измазване на два капака. Дейностите бяха на края на покрива до улуците. Помолих да погледнат и улука и го почистиха. Заплатената сума беше разумна спрямо останалите оферти, които получих.”

Валентина Иванова преди 12 месеца за Ремонт на покрив - теч от 1-2 кв.м2 | София

“Александър Цветков е вашият майстор за ремонт на покрив. Имах теч. Той дойде и свърши работата изключително професионално за много разумна цена. Препоръчвам го на всички. Благодаря още веднъж Александър. Ще ви потърся много скоро отново.”

Александър Цветков отговори:

Благодария ти ;)

Катина Кирилова преди 15 месеца за Поставяне на козирка на усвоена тераса | София

“Много бърза реакция и лесна комуникация.”

Виж всички мнения

Опит


ЦЯЛОСТНИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ние имаме опит в строителството и ремонта! Разполагаме с всички необходими инструменти! Изготвяме оферта, работим бързо и качествено! Използваме висококачествени материали! Много клиенти ни се довериха и останаха доволни Доверете сe и Вие! Нашата бригада работи масово из градовете защото нашите клиенти винаги остават доволни и ни препоръчват Коректност Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти. Когато повикате нас, можете да сте спокойни, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.

Специализация и квалификации


Безплатни Огледи за района на Гр. София частичен и цялостен ремонт на покрив; – откриване и отстранявана на течове; – нови покривни конструкции; -хидроизолация на покриви; – надстройка на таванска стая и други ремонти.