Добре дошли на бизнес страницата на ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ


ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ИЗВЪРШВА Хидроизолации отстраняване на течове изграждане на нови покриви улуци водостоци вътрешни ремонти Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви. Качеството, за което ще платите| Вниманието, което заслужавате| Високо качествени метериали на доказани производители в бранша| Гаранционно и извънгаранционно обслужване|

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Катина Кирилова преди 1 месец за Поставяне на козирка на усвоена тераса | София

“Много бърза реакция и лесна комуникация.”

Георги Пантев преди 4 месеца за Ремонт на двускатен покрив на къща | Сливен

“Много добре се справиха с ремонта ! Добре са организирани, работят много бързо ! В рамките на 3 дни завършиха работа !! Отново бих работил с тях !”

Павел Георгиев преди 8 месеца за Оправяне на 2 липсващи-счупени капака + измазване | София

“- изключително бърза реакция
- любезно и отговорно отношение, даващи препоръки по забелязани проблеми
- добра цена
- добри гаранции, все пак се надявам, че няма да ни се наложи да се възползваме от тях ;-)

Препоръчвам”

Александър Цветков отговори:

Всичко е ок. Много коректен клиент

Виж всички мнения

Трудов стаж


ЦЯЛОСТНИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ние имаме опит в строителството и ремонта! Разполагаме с всички необходими инструменти! Изготвяме оферта, работим бързо и качествено! Използваме висококачествени материали! Много клиенти ни се довериха и останаха доволни Доверете сe и Вие! Нашата бригада работи масово из градовете защото нашите клиенти винаги остават доволни и ни препоръчват Коректност Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти. Когато повикате нас, можете да сте спокойни, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.

Специализация и квалификация


Безплатни Огледи за района на Гр. София частичен и цялостен ремонт на покрив; – откриване и отстранявана на течове; – нови покривни конструкции; -хидроизолация на покриви; – надстройка на таванска стая и други ремонти.