Скрита кухня, цветни акценти и семпло обзавеждане в софийско жилище

Публикувано на 23/05/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 23/05/2017 | Видяно 5 847 пъти

Представяме ви едно прекрасно софийско жилище, в което твърдението, че красотата се крие в малките детайли, е разгърнато изцяло, насищайки стаите с уют, комфорт и спокойствие. И вашият дом може да придобие подобен вид - доверете се на изпитаните професионалисти и гледайте как мечтите ви се превръщат в реалност!


Повече светлина и комбинация от класика и съвремие в интериора

Жилището се намира на първия етаж в стара столична сграда и комбинира едновременно съвременен дизайн и нотки от характерните за 20-ти век стилове. За постигането на максимален комфорт е осигурено постъпването на много естествена дневна светлина, а уютът е налице, благодарение на красивите детайли в обзавеждането, сред които имаме и камина.


"Магическата" кухня

Както в конструкцията на кухнята, така и в повечето шкафове и гардероби в жилището, наблюдаваме целеустремен минимализъм. Почти всичко е скрито зад бели панели, а цялото кухненско обзавеждане е разположено зад голяма врата с плъзгащ механизъм. Тази идея е изключително хитра за хора, които искат да постигнат максимално изчистен дизайн, без да отделят голям бюджет, за да го постигнат.


Силата на акцентирането с цветове

Неутралните бели, жълти и бежови цветове са допълнени от съживяващо синьо, внесено в два нюанса - обзавеждане от леко по-светъл диван и тъмносиньо килимче край големия панорамен прозорец. Варосаната тухлена стена е още едно интересно допълнение, напомнящо за добре познатия и непринуден индустриален стил.

Виж още: Впечатляващи цветови комбинации за по-свежа и приветлива дневна


Нестандартните хрумвания са добре дошли

В жилището няма етажерка или гардероб, които да са стандартни. Конструкцията на всеки от елементите крие нещо специално в себе си. Както споменахме по-горе, гардеробите и шкафовете са почти незабележимо разположени по дължината на стените. От друга страна, имаме и два много креативни елемента, а това са - синята "подпряна" етажерка и скосената секция.

Виж още: Как да внесем еклектичния стил в дома си с минимален бюджет


Леглото - "кралицата" на спалнята

Леглото в спалнята е изключително - дървена изработка с невероятни, фини детайли и извивки в стил "барок". За сметка на това, цялостният дизайн е запазен изключително нежен и семпъл с малко цветове и почти никакви мебели. Изберете своя мечтан интериор и преобразете дома си така, както ви харесва на вас! Заявете проект още сега, за да получите подбрани оферти напълно безплатно и да изберете най-подходящата фирма, която да изпълни проекта ви!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта