Добре дошли на бизнес страницата на Пламен Манолов


От много години се занимавам в сферата на строителството. Харесвам работата си и изпипвам детайлите, за да може хората да са доволни от извършената от мен работа. Интересувам се от всичко ново в строителството. При необходимост имам бригада от колеги, с които изпълняваме по-големи поръчки. Доверете се на нас и успеха е с Вас. Бързо, качествено и на разумни цени.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елизабета Петрова преди 6 дни за Подрязване на тръби за парно | София

“Имах необходимост от подрязване и скъсяване тръби за парно. След пускане на обявата още на първия ден се свързахме и на следващия ден точен по уговорка човека дойде и свърши работа. Доволна съм. Бързо, коректно отношение и качествена работа. Бих наела отново.”

Сабриева преди 30 месеца за Плочки в баня и поставяне на санитарен фаянс | София

“Изключително съвестен и коректен професионалист. Подкрепям всички мнения оставени преди мен- не случайно всички са положителни. Убедих се от първо лице, че може да има и такива майстори- говорят по-малко, работят повече и спазват всички поети ангажименти. Лично аз имам 2 годишен опит с майстори и мога да споделя, че е различен от общата маса наречени "майстори". Изслуша внимателно изискванията ми и извърши точно това което се искаше от него като работа. В хода на проекта му се доверих и поверих още една задача. Справи се и с нея в срок и на разумна цена. В резултат имам прекрасна баня в дом, който ме радва!
Препоръчвам го!”

Маринов преди 34 месеца за Изграждане на баня в нов апартамент. Поставяне на гранитогрес в коридор | София

“Пламен Николов е много добър майстор. Работи качествено и изпълни проекта в срок. Благодаря, Пламене!”

Виж всички мнения

Опит


Имам над 10 години стаж в сферата на строителството.Смятам за себе си,че съм отговорен и най-важното за мен клиентите ми да са доволни от изпълнената от мен поръчка.Няма по-добра удовлетвореност за мен от това да знам,че съм си свършил добре работата и съм покрил очакванията на клиентите ми.При заявка от мен ще получите-Точна цена и срок на изпълнение.Поради спецификата на работа в повечето случаи е необходим оглед.

Специализация и квалификации


-РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА (основен,частичен,довършителни и строителни услуги)

-ВиК ОБОРУДВАНЕ (батерии,душове,кабинки и др.)

-РЕМОНТ НА БАНИ

-ХИДРОИЗОЛАЦИИ

-СУХО СТРОИТЕЛСТВО (ГИПСОКАРТОН И ДР.)

-БОЯДЖИИСКИ УСЛУГИ и др.

-КЪРТЕНЕ,ШПАКЛОВКИ,ЗАМАЗКИ,ЗИДАРИИ

-ПОСТАВЯНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

-ПРЕГРАДНИ СТЕНИ