Добре дошли в бизнес страницата на Пламен Манолов

От много години се занимавам в сферата на строителството. Харесвам работата си и изпипвам детайлите, за да може хората да са доволни от извършената от мен работа. Интересувам се от всичко ново в строителството. При необходимост имам бригада от колеги, с които изпълняваме по-големи поръчки. Доверете се на нас и успеха е с Вас. Бързо, качествено и на разумни цени.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Плочки в баня и поставяне на санитарен фаянс, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Изключително съвестен и коректен професионалист. Подкрепям всички мнения оставени преди мен- не случайно всички са положителни. Убедих се от първо лице, че може да има и такива майстори- говорят по-малко, работят повече и спазват всички поети ангажименти. Лично аз имам 2 годишен опит с майстори и мога да споделя, че е различен от общата маса наречени "майстори". Изслуша внимателно изискванията ми и извърши точно това което се искаше от него като работа. В хода на проекта му се доверих и поверих още една задача. Справи се и с нея в срок и на разумна цена. В резултат имам прекрасна баня в дом, който ме радва!
Препоръчвам го!”
на 13 Mar 2019 от Сабриева .

Изграждане на баня в нов апартамент. Поставяне на гранитогрес в коридор, Ремонт на баня | София

“Пламен Николов е много добър майстор. Работи качествено и изпълни проекта в срок. Благодаря, Пламене!” на 15 Nov 2018 от Маринов .

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | Банкя

“Благодаря на Пламен за изключително качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше коридор и цялостен ремонт на баня с доста мои приумици видяни само на снимка и имаше майстори, които не се наеха да ги изпълнят. Пламен само ме изслуша, при него няма излишни приказки и на различни етапи от изпълнението ми показваше какво е направил и уточняваше какво точно искам. Изпипа всеки детайл в банята. Част от плочките ни закъсняха повече от 10 дни по вина на вносителя, но Пламен не ни остави и веднага след като плочките пристигнаха дойде и довърши всичко, за което сме му много благодарни. Пое и допълнителна работа при моите родители, която изобщо не бяхме договаряли, за което също искам да му благодаря. И нея изпълни изключително качествено. Вече съм препоръчала Пламен на всичките си приятели, а сега бих искала да го препоръчам и на всички Вас, на които Ви предстои ремонт. От опит знам, че ремонтът никак не е приятно изживяване, но с майстор като Пламен нещата се случват по-лесно, а резултатът определено си заслужава.” на 08 Aug 2017 от Нина Цветкова.

Ремонт на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна не само от добре свършената работа, но и от бързината. Препоръчвам го и при необходимост пак ще използвам услугите му. Работи бързо, качествено и на добри цени.” на 10 May 2017 от Лучия Спасова.

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Благодаря, Пламене!!! Един майстор, който наистина е майстор, и на когото можете напълно да се доверите. Работи качествено, бързо, отговорно, с усет към детайлите, не занимава клиента с никакви проблеми. Вече си върнах увереността, че можеш да намериш и свестни майстори. И между другото, управлявах проекта онлайн! ” на 12 Apr 2017 от Зина .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам над 10 години стаж в сферата на строителството.Смятам за себе си,че съм отговорен и най-важното за мен клиентите ми да са доволни от изпълнената от мен поръчка.Няма по-добра удовлетвореност за мен от това да знам,че съм си свършил добре работата и съм покрил очакванията на клиентите ми.При заявка от мен ще получите-Точна цена и срок на изпълнение.Поради спецификата на работа в повечето случаи е необходим оглед.

Специализация и квалификация:

-РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА (основен,частичен,довършителни и строителни услуги)

-ВиК ОБОРУДВАНЕ (батерии,душове,кабинки и др.)

-РЕМОНТ НА БАНИ

-ХИДРОИЗОЛАЦИИ

-СУХО СТРОИТЕЛСТВО (ГИПСОКАРТОН И ДР.)

-БОЯДЖИИСКИ УСЛУГИ и др.

-КЪРТЕНЕ,ШПАКЛОВКИ,ЗАМАЗКИ,ЗИДАРИИ

-ПОСТАВЯНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

-ПРЕГРАДНИ СТЕНИ