Стилно жилище в Стара Загора, побрано в 43 кв.м.

Публикувано на 03/06/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 25/09/2017 | Видяно 11 973 пъти

Този път ще ви представим един невероятен интериор на жилище, което е разположено в любимия град на липите Стара Загора. Той впечатлява с неповторим комфорт и стилен дизайн, събран в скромните 43 кв. м. Функционалният дом изпъква с организационните си решения, семплата и изчистена визия. Модерният вид, съчетан с домашния уют, е чудесен пример за оползотвореното пространство, прекрасен интериор и смелото обзавеждане. Мотивирахте ли се да предприемете дълго отлаганите промени? Разгледайте този проект и откраднете някоя от прекрасните идеи за вътрешен интериор, а след това ги използвайте. За ремонта се доверете на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Минаваме през вдъхновяващо антре, за да надникнем в дома

Антрето прави впечатление още с влизането. То запленява със своя неповторим дизайн. В случая този дом е чудесен пример за това как да спестим пространство без да се лишаваме от удобство. Резултатът е лесен и ефективен. Шкафовете са изцяло вградени в стената, а огледалната им повърхност превръща ограниченото пространство в един голям коридор. Заигравката с образи и нюанси създава от семплото място едно истинско артистично изкуство. И всичко това благодарение на невероятните решения, които са взети при обзавеждането. Подобно първо впечатление вдига високо летвата на очакванията за вътрешния интериор на апартамента. Нека надникнем заедно в него.


Модерна и балансирана дневна

В дневната преобладават тъмните и светли нюанси, които придават индивидуалност на помещението. Невероятният вътрешен интериор е комбинация от дървена мебелировка и тъмни нюанси, които заедно балансират отвореното пространство. Тук преобладава елегантният стил, арт детайлите и функционалното обзавеждане. Използването на различни материали и неправилни форми придава усещане за спокойствие и хармония. Впечатление прави липсата на всякакви излишни елементи, които са компенсирани от вдъхновяващи и разчупени форми по стените и шкафовете. Изключително важна роля има каменната облицовка по стените, тъй като тя спомага визуално за преливането на отделните стаи. Чудесният вътрешен интериор успява да впечатли и вдъхнови всеки посетител.


Елегантна трапезария и семпла кухня обединени в едно

Използването на едно общо пространство, в което да са разположени трапезарията и кухнята, е креативно и функционално решение в представения вътрешен интериор. Двете помещения са разделени чрез кухненския плот, но може да се каже, че обособяването се крие в разположението на мебелите. Основният материал, използван в прекрасния вътрешен интериор, е дървеният. Големите мебели обгръщат трапезарията и по този начин помещението изглежда по-малко и ограничено. Въпреки това изчистените форми компенсират визуалните загуби, като придават изискан вид, благодарение на тъмните нюанси. Чудесният вътрешен интериор придава на слетите помещения модерен облик. Нека не забравяме и ролята на кухненския плот - помощно средство както за готвене, така и за хапване.


Банята ни посреща с нестандартен чар

В жилището винаги има едно помещение, което ще ни изненада. Обикновено то запленява с възхитителен вътрешен интериор. В този случай това е банята. Тя впечатлява с нестандартна си визия и ограничената цветова гама. Доминиращ цвят е сивото, той е неутрален, но успява да внесе голяма доза изисканост чрез семплата визия в стилния вътрешен интериор на банята. В бяло са единствено отделни елементи, които изпъкват на общия фон, като малки нежни акценти. Впечатление прави стъклената кабина и нейното разположение, което оползотворява ъгловото пространство.

Добрите решения водят до невероятен резултат, когато говорим за вътрешен интериор. Пуснете безплатно заявка за проект и се свържете бързо с подходящи изпълнители, които ще превърнат жилището ви в уютен дом. Запознайте се с работата им и изберете най-добрият майстор за вас.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта