Добре дошли на бизнес страницата на Майстор Петър


Здравейте, казвам се Петър Младенов. Занимавам се с всичко свързано с плочки, настилки, облицовки, бани, цокъл, первази. Предлагам качествено изпълненние, гарантирам гаранция за всеки извършен проект.

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стефан Петков преди 16 месеца за Ремонт баня | София

“Точен и коректен майстор Петър. Работи бързо и ефективно по проект и намира оптимални решения при възникнали проблеми, за да удоволетвори нашите желания за идеалната баня. Работи чисто. Много съм доволен от изпълнението и бих го препоръчал на моите приятели и семейство.”

Ани Никитова-Гаврилова преди 31 месеца за Лепене на фаянс и гранитогрес.Баня-около20 кв.м.общо,коридори-12 кв.м.,16 бр.стълби. | София

“Много съм доволна от майстор Петър, работи бързо, чисто,качествено на нормални цени. При нужда от подобни услуги не бих разчитала на друг! Със сигурност го препоръчвам на познати и приятели.”

Петя Димчева преди 35 месеца за Полагане на плочки | София

“За кратко време майсторът успя да направи 2 балкона, 35 кв. м. коридори, вътрешни и външни стълби, кухненски ъгъл и една малка баня. Доволни сме от качеството на свършената работа и бихме го препоръчали на близки и приятели.”

Виж всички мнения

Опит


Имам 16 годишен опит в тази сфера.

Специализация и квалификации


- изграждане на бани - всички видове облицовки - мазилки - цокъл - первази -басейни -джакузите -душ кабини -турски бани