Добре дошли в бизнес страницата на Майстор Петър

Здравейте, казвам се Петър Младенов. Занимавам се с всичко свързано с плочки, настилки, облицовки, бани, цокъл, первази. Предлагам качествено изпълненние, гарантирам гаранция за всеки извършен проект.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Лепене на фаянс и гранитогрес.Баня-около20 кв.м.общо,коридори-12 кв.м.,16 бр.стълби., Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много съм доволна от майстор Петър, работи бързо, чисто,качествено на нормални цени. При нужда от подобни услуги не бих разчитала на друг! Със сигурност го препоръчвам на познати и приятели.” на 07 Dec 2019 от Ани Никитова-Гаврилова.

Полагане на плочки, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“За кратко време майсторът успя да направи 2 балкона, 35 кв. м. коридори, вътрешни и външни стълби, кухненски ъгъл и една малка баня. Доволни сме от качеството на свършената работа и бихме го препоръчали на близки и приятели.” на 12 Aug 2019 от Петя Димчева.

Тераса - поставяне на плочки на пода., Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Коректа работа , перфектно изпъление на проекта . Всичко изпълнено в срок без излишни усложнения.” на 03 Jul 2019 от Калинка Калева.

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Преди няколко години Петър извърши ремонт на банята и подовете в нашият апартамент.
Всичко е професионално и качествено изпълнено и най-важното нищо не е мръднало вече доста време. Много сме доволни че, попаднахме на опитен и наистина добър майстор и със сигурност ще прпоръчаме Петър и на наши приятели.”
на 24 Jun 2019 от Богдан Алексиев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имам 16 годишен опит в тази сфера.

Специализация и квалификация:

- изграждане на бани - всички видове облицовки - мазилки - цокъл - первази -басейни -джакузите -душ кабини -турски бани