Елегантен апартамент с минималистично излъчване

Публикувано на 16/07/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 19/07/2017 | Видяно 3 031 пъти

Творчеството и красотата могат да бъдат изразени по много и различни начини. Когато говорим за малки пространства, най-важно от всичко е функционалността, но това не значи, че интериорът остава на заден план. Балансът между двете е онази допирна точна, към която всеки се стреми. Днес ви представяме едно елегантно малко жилище, дизайнерите на което са успели да го превърнат в невероятен дом. Апартаментът се придържа към неутралната палитра и сигурното оформление. Строгата и семпла визия е съчетана с класическо излъчване и функционалност. Понякога цялото това интериорно планиране може да бъде досадно или изморително. Точно заради това ви предлагаме да се възползвате от компетентните интериорни дизайнери в MaistorPlus, които да ви отменят в това начинание.


Дневната и спалнята са разделени от невероятна преградна стена

Разделянето на дневната от спалнята с преградна стена е практично и често е доста необходимо решение. По този начин се спестява от наличното пространство и се придава повече простор на стаите, без да се отнема излишно от мястото. От една страна имаме разделение, а от друга е постигнато необходимото уединение. Малкото количество мебели се дължат на минималистичния стил, който обгръща дома. Характерни за него са елегантните форми и липсата на ненужни елементи. Въпреки това вниманието към детайла отвежда погледите ни към артистичните изображения на стената и металната трикрака масичка.


Детайли в интериора

Независимо колко голямо е жилището, винаги ще се намери място за онези малки елементи, които превръщат апартамента в дом. Те не са част от решението за цвят на спалнята или колко голям ще е диванът в дневната. Откриваме детайлите умело и със замисъл на определени места из дома, за да ни вдъхновяват и карат да се чувстваме по-комфортно. Ролята им крие индивидуалност при избора и подредбата. Акцентът върху тях говори за внимание към детайла и най-вече ангажираност. Те изграждат нашата крепост и я превръщат в най-любимата дестинация.


Кухнята се придържа към балансирания дизайн на дома

Важното е кухнята да има своя собствена индивидуалност. Представената тук е Г-образна, което е подходяща форма, ако домът ви е малък и обединява няколко помещения. Точно срещу нея се намира дневната и е възможно плавното приминаване в различните стаи. Всичко е на една крачка разстояние заради вида на помещението, което напомня на студио, а и зоните не са обособени отделно. Компактността на мястото за хранене прави впечатление, но това не се отразява на неговата функционалност. Светлинната лента очертава ясно работната повърхност и улеснява процеса на приготвяне на храна.


Банята впечатлява с малки размери, но стилна визия

Банята е симпатична, макар и малка. Функционалната подредба дава възможност в нея да бъде поставена и душ кабина. Изчистените форми и добрите организационни решения успяват да създадат комфорт в сравнително ограниченото помещение. То съдържа всичко необходимо, прибрано във вградените шкафове, които са подходящо решение за размерите на банята. Независимо от това какви ремонтни дейности искате да започнете, най-важната част от реализирането им е помощта и съветите на най-добрите майстори. Пуснете заявка напълно безплатно в MaistorPlus и в рамките на 24 часа ще получите различни оферти, които да сравните, за да вземете информирано решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта