Мнения за BORIS - ELECTRIC 4.97 от 5

Смяна на кабели луни в окачен таван, Електроуслуги | София

“Изключително сме доволни от извършения ремонт!!! Горещо препоръчваме!!! Благодарим!!!” на 26 Feb 2019 от Християн Боров.

Монтаж на 2бр. телевизори на статична и подвижна стойка, Мебели и обзавеждане | София

“Изключително доволен от качеството и бързо свършената работа!! След като направих запитване, майсторът дойде още на следващия ден! Благодаря и успехи!” на 12 Feb 2019 от Слави Тонев.

Монтаж на детски мебели , Мебели и обзавеждане | Перник

“Много благодаря на Борис за перфектно свършената работа!” на 21 Jan 2019 от Ангелина Василева.

Ремонт на апартамент 65 м2 в кв. Младост 1, бл. 130, вх. Б, Строителство на сгради | София

“Борис Димитров е опитен изпълнител по част Електро. Работи бързо и точно. Проблемът при него е, че е тясно специализиран и работи само електро. Това ме принуди да търся друг майстор, който едновременно с него да изпълнява останалите части - АС, ВиК и т.н. За лош късвет наух Петко Петров, който обаче имаше също майстор по част електро. Между двамата - Петко и Борис - насъпиха нездравослодни конкурентни отношения. Всеки плюеше работата на другия. Но общо взето съм доволен от Димитров, като му пожелавам да не се стъписва пред по-сложни проблеми (напр. изкопаване на канал за кабел в бетон или свързване на контакт Шуко с проводник 4 мм2). И да си създаде екип от майстори по всички части. А на бъдещите му възложители препоръчвам когато го наемат, да внимават майстора, който ще прави останалите части, да няма електро.” на 19 Dec 2018 от Георги Димитров.