Мнения за BORIS - ELECTRIC 4.98 от 5

Rossen преди 19 дни за Преместване ка кухня и двойно легло | София

“Боби е работяга! Работи с ентусиазъм и дава доста полезни идеи. При мен извърши следното - 1) Цялостно преместване на кухня от една стая в друга и разделяне на двойно легло на две единични. 2) Допълнително пое изцяло изграждането на електрическата мрежа в 4-стайния апартамент заедно с табло, домофон, звънец, ключове и контакти, осветление + канално прекарване на кабели за TV и Интернет във всички стаи. Съобрази се с графика на ремонта и извърши всичко навреме. Качеството на работа беше много добро. Препоръчвам го и бих го ползвал винаги ако ми се наложи.Оценка:”

Yako преди 21 дни за Монтаж на кухненски аспиратор и удължаване на кабелите или монтаж на нови контакти за два климатика | София

“Много съм доволен от свършената работа от Борис - монтаж на аспиратор и удължаване на кабелите на два климатика! Той е любезен и точен; комуникацията бе на ниво и с удоволствие бих го наел за още проекти.”

Денис преди 1 месец за Монтаж на 49 инча телевизор на стена | София

“Доволен съм от работата.”

Анис преди 2 месеца за Монтаж на стенни рафтове, огледала | София

“Проектът е изпълнен успешно!”

Temenuga преди 2 месеца за Ремонт на спалня | Банкя

“Компетентна и професионална работа. Екипът работи бързо и чисто. Коректно отношение към клиента.”

Nikolai преди 3 месеца за измерване, доставка и монтаж на корниз за пердета | София

“Борис извърши зададената работа успешно и качество.

Изпълнителят се нае да предостави цялостно решение за фиксирана сума: от замерване на нужните материали, през закупуване и доставка, до монтаж на всички елементи.

Препоръчвам Борис и неговите услуги.”

Веселка преди 3 месеца за Монтаж на телевизор на стена | София

“Точно и професионално изпълнение на проекта. Акуратност, бързина и чистота.”

Тодор преди 4 месеца за Ремонт на къща | Костенец

“Имахме добър късмет, че се спряхме на Борис. Искахме да ремонтираме електрическата инсталация на селска къща. Малко майстори се съгласяват да пътуват далеч от София, но Борис го направи. Бяхме мислили дълго какво и как искаме, но не бяхме напълно сигурни. Той ни обясни какви са предимствата и недостатъците на различните алтернативи и ни даде възможност да изберем сами. В цената, която ни предложи, имаше корекции, само доколкото поискахме да се направи нещо допълнително. След това Борис, Георги и Юлия работиха прецизно, внимателно, неуморно и завършиха ремонта по-бързо, отколкото самите ние очаквахме. При това общуването с тях беше приятно и леко и се разделихме като приятели. Бихме препоръчали Борис и екипа му на всеки, който има нужда от качествен ремонт на електрическа инсталация.”

Криси преди 5 месеца за Проект за слаботокова и силнотокова инсталация на апартамент | София

“Бързо и коректно свършена работа. Борис беше винаги на линия за въпроси. Доволни сме от качеството на изпълнение, точността и отношението.”