Мнения за BORIS - ELECTRIC 4.98 от 5

Ремонт на къща, Електроуслуги | Костенец

“Имахме добър късмет, че се спряхме на Борис. Искахме да ремонтираме електрическата инсталация на селска къща. Малко майстори се съгласяват да пътуват далеч от София, но Борис го направи. Бяхме мислили дълго какво и как искаме, но не бяхме напълно сигурни. Той ни обясни какви са предимствата и недостатъците на различните алтернативи и ни даде възможност да изберем сами. В цената, която ни предложи, имаше корекции, само доколкото поискахме да се направи нещо допълнително. След това Борис, Георги и Юлия работиха прецизно, внимателно, неуморно и завършиха ремонта по-бързо, отколкото самите ние очаквахме. При това общуването с тях беше приятно и леко и се разделихме като приятели. Бихме препоръчали Борис и екипа му на всеки, който има нужда от качествен ремонт на електрическа инсталация.” на 09 May 2019 от Тодор .

Проект за слаботокова и силнотокова инсталация на апартамент, Електроуслуги | София

“Бързо и коректно свършена работа. Борис беше винаги на линия за въпроси. Доволни сме от качеството на изпълнение, точността и отношението.” на 23 Apr 2019 от Криси Бонева.

Поправка на подматрачна рамка, Мебели и обзавеждане | София

“Изключителен професионалист, перфектна и бърза работа!” на 16 Apr 2019 от Милвана Манова.

Смяна на кабели луни в окачен таван, Електроуслуги | София

“Изключително сме доволни от извършения ремонт!!! Горещо препоръчваме!!! Благодарим!!!” на 26 Feb 2019 от Християн Боров.