75 оставени мнения от 93 извършени проекти
4.95 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Антон преди 13 месеца за Прокарване на кабел | София

“Препоръчвам Боби за всякакви комплексни задачи свързани с електроинсталации.
При мен извърши прокарване на 5x6мм2 кабел от таблото до гаража (30м през всякакви вътрешни препятствия).
- комуникация - 6/6
- проектиране - 6/6
- срокове - 5/6
- самостоятелна работа 6/6
- качество и завършеност на обекта- 6/6
- чистота 6/6
- цени 5/6

Като цяло си заслужава парите.”

Емил Генов преди 25 месеца за Изграждане на стена от гипсокартон и настилка от гранитогрес | София

“Доволен съм. Много коректен и качествен изпълнител.”

преди 25 месеца за |

“Всичко беше супер, останах доволен.”

Иван Иванов преди 28 месеца за Смяна ел.инсталация на апартамент | София

“Лесна комуникация.Спазени срокове за начало и край на ремонта.
Аз все още не съм видял на живо резултата понеже не съм в София но на снимките изглежда добре.Много е удобно за хора като мен, които нямат възможност да присъстват по време на ремонта.”

Виктор Ташев преди 32 месеца за Смяна на ел.табло в апартамент и нова разводка до кухнята | София

“Борис се държа много професионално и коректно през цялото време, консултира ме по въпроса и предложи ценни съвети. Работата беше свършена отлично, за по-кратък от договорения срок.
Препоръчвам го за изпълнител на вашия ремонт!”

Илиана Славова преди 33 месеца за Освежителен ремонт на всекидневна, спалня и коридор | София

“Бригадата на Боби (Иво с брат му и баща му) работи много съвестно и наистина искат клиента да е доволен и всичко да е свършено в уговорения срок, въпреки допълнително изникналите непредвидени ситуации. Вече ги препоръчах и на приятел, който остана определено доволен.”

Таня Михайлова преди 33 месеца за Извеждане на кабели за вградени уреди в кухня | София

“Много професионално и компетентно отношение. Получихме точна оферта и необходимата работа беше свършена в срок по най-добър начин.”

Виж снимки
Йорданка Соколова преди 34 месеца за Смяна на старо електротабло и подмяна на контакти/ключове | София

“Доволна съм от работата на г-н Димитров. Отзова се веднага, дойде на оглед, въпреки че беше вечер след работно време. Съдейства ми и със закупуването на материалите. Извърши необходимото - смени таблото, демонтира всички стари ключове и контакти, сложи нови, обезопаси, подмени ми и лампичка в кухнята, като приключи ремонта в рамките на два дни. Сега всичко работи и е естетически издържано. Силно препоръчвам.”

Константин Гордеев преди 31 месеца за Цялостен ремонт на баня и смяна на ел. табло | София

“Повече информация защо оценката е такава, може да се види от снимките в албума за банята. Качил съм и подробно описание на случая. Накратко, платих 4000 лева и в момента имам това от снимките, като едната стена заедно с още две две плоскости от картона трябва да се махне. Общо взето трябва да се започне почти отначало! Криви плочки, криви фуги криви ъгли и най-фрапиращото крив гипсокартон! Като не можеш да направиш нещо си признай и не го прави и най-важното не ограбвай хората по този начин!
Това произведение на изкуството не струва 4000 лева!”

Боби Димитров отговори: Виж снимки

Отношонията ни с клиента бяха прекратени от НАША страна поради няколко причини: -плочки,,1 качество'',закупени от клиента с отклонения от 0.1-1см,не е възможно да бъдат налепени без нито милиметър разлика(както е на снимката).Затова тя се заличава с фугирането. Става дума за 4 плочки от цялата баня, които са на снимката. - В 4000лв влизат картон,замазки,електро,ВиК и др.материали,плюс труд за полагането им-за които клиента няма никакви забележки -За картона в банята-Въпреки препоръката ни за конструкция,за да няма криви ъгли(снимката),клиента държеше част от него да е на лепене по самата крива стена,за да не се стесни банята. От наша страна,без да имаме вина,върнахме на клиента парите за стената,за която предявява претенции. Преди всичко,държиме да сме коретни,дори и това да не е в наша полза!

Качена препоръка, Електроуслуги

“Качеството на извършените работи е било винаги отлично и без забележки. Борис Димитров разполага с цялата необходима техника и това позволява изпълнението на широк спектър на ел. дейности. Никога не сме правили рекламации, което е гаранция за богат опит в тази дейност и коректно отношение на Борис към клиентите.”

на 01 Jan 2009 от Елена Събева

Качена препоръка, Електроуслуги

“i'm very pleased with the work Mr. Dimitrov did for us. We had a whole installation done for us.
His knoledge of the profession is excellent. He is honest and he always made clear
what he would do and how much it would cost. He also was patient enough when we asked
for changes to be done. I would easily recommend him.  ”

на 01 Jan 2011 от Сидерис Саваидис