Добре дошли на бизнес профила на Стиво-Х ЕООД


От създаването си до днес фирмата има огромно развитие в разширяване на дейностите, които извършва. Нашата фирма разполага с висококвалифициран персонал от инженери и специалисти в сферата на строителството.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Йордан Вас преди 21 месеца за Груб строеж на къща | Нови Искър

“Исключително професионално изпълнение на груб строеж на еднофамилна-къща. Изпълнение по заложените изисквания в проекта и според зададения срок. Фирмата работи отлично и с гъвкавост се справи и с всички допълнителни задания от наша страна и малки промени по време на строежа. Получихме и добри съвети по време на строежа, които ни спестиха време и усилия. Препоръчвам Стиво-Х.”

Мария Радева преди 27 месеца за Събаряне на отвор за врата + укрепване | София

“Доволни сме от Христо Църнев и екипа му. Много внимателно къртеха отвора, а относно укрепването - предложиха дори по-добър вариант от този, който беше заложен по проект от конструктора, тъй като на място прецениха, че няма да е достатъчно здраво. Благодарим за усилията!”

Андрей Давчев преди 34 месеца за Ремонтни дейности в апартамент | София

“Супер доволен съм. Организираха всякакъв вид майстори, купуваха нужните материали и свършиха добра работа. Не ми се наложи да се занимавам, което е супер ако сте заети”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата има дългогодишен опит на българският пазар. Работим по европейски стандарти за качество. С годините сме натрупали професионален опит, имаме ясни и последователни цели. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени. Можем да превърнем всяка една ваша мечта в реалност.

Специализация и квалификации


Предмет и дейност на фирмата: o Строителство на Административни, Жилищни и Промишлени Сгради o Ремонт на апартаменти и офиси o Саниране на Сгради o Вертикална планировка o Изграждане на ел.инсталация o Външни и вътрешни ВК инсталации o Шпакловка и боя o Гипсокартон o Мазилка и замазка o Лепене на гранитогрес и теракот