Добре дошли на бизнес страницата на Hristo


От създаването си до днес фирмата има огромно развитие в разширяване на дейностите, които извършва. Нашата фирма разполага с висококвалифициран персонал от инженери и специалисти в сферата на строителството.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Валентин Рашев преди 12 дни за Топлоизолация | София

“30 кв.м - 1800лв за добро качество си е хубава цена! Работят и бързо - за един ден завършиха.”

Веселин Радков преди 3 месеца за Боядисване класна стая | София

“Изключително сме доволни от изпълнения проект. Чисто, бързо и качествено. При бъдещи нужди няма да се двоумум да използваме услугите им отново.”

Златан преди 13 месеца за Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство) | София

“Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата има дългогодишен опит на българският пазар. Работим по европейски стандарти за качество. С годините сме натрупали професионален опит, имаме ясни и последователни цели. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени. Можем да превърнем всяка една ваша мечта в реалност.

Специализация и квалификация


Предмет и дейност на фирмата: o Строителство на Административни, Жилищни и Промишлени Сгради o Ремонт на апартаменти и офиси o Саниране на Сгради o Вертикална планировка o Изграждане на ел.инсталация o Външни и вътрешни ВК инсталации o Шпакловка и боя o Гипсокартон o Мазилка и замазка o Лепене на гранитогрес и теракот