Добре дошли в бизнес страницата на Hristo

От създаването си до днес фирмата има огромно развитие в разширяване на дейностите, които извършва. Нашата фирма разполага с висококвалифициран персонал от инженери и специалисти в сферата на строителството.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Мазе в стара кооперация, Строителство на сгради | София

“Като цяло останах доволен от фирмата изпълнител. Направиха оглед, прецениха адекватно състоянието на избеното помещение и предложиха добра оферта. Свършиха работата в срок и качествено, така както бяхме говорили: копаене, изхвърляне на пръст, мазилка, замазка, зидане, монтаж на две метални врати и ел.инсталация. Свестни хора са и затова ги препоръчвам.” на 14 Mar 2019 от Евгени Василев.

Саниране на апартамент, Изолация и Саниране | София

“Фирмата беше много коректна. Дойдоха, направиха оглед, предложиха варианти, направиха подробна оферта. Санирането беше извършено много бързо и качествено. Винаги бяха отзивчиви и коректни. Проявих желание за някои допълнителни дейности за ремонт на терасата, за които получих компетентно предложение и изпълнение без забавяне. Много съм доволна от резултата. Бих ги препоръчала без колебание.” на 19 Apr 2018 от Марушка Сендова.

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Настоящата референция на фирма СТИВО Х ЕООД в уверение на това, че дружеството е участвало като главен изпълнител на СМР ПО ЧАСТИ: Конструкции, Архитектура, ВиК, Ел, Овк, Вертикална планировка на строеж.” на 19 Jan 2018 от Илияна Губеркова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има дългогодишен опит на българският пазар. Работим по европейски стандарти за качество. С годините сме натрупали професионален опит, имаме ясни и последователни цели. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени. Можем да превърнем всяка една ваша мечта в реалност.

Специализация и квалификация:

Предмет и дейност на фирмата: o Строителство на Административни, Жилищни и Промишлени Сгради o Ремонт на апартаменти и офиси o Саниране на Сгради o Вертикална планировка o Изграждане на ел.инсталация o Външни и вътрешни ВК инсталации o Шпакловка и боя o Гипсокартон o Мазилка и замазка o Лепене на гранитогрес и теракот