Добре дошли в бизнес страницата на Hristo

От създаването си до днес фирмата има огромно развитие в разширяване на дейностите, които извършва. Нашата фирма разполага с висококвалифициран персонал от инженери и специалисти в сферата на строителството.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство), Ремонт на баня | София

“Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!” на 02 Oct 2019 от Златан .

Боядисване на двустаен апартамент., Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна от работата на изпълнителя. Извърши възложените задачи в срок с добро качество.” на 19 Jun 2019 от Вълчева .

Мазе в стара кооперация, Строителство на сгради | София

“Като цяло останах доволен от фирмата изпълнител. Направиха оглед, прецениха адекватно състоянието на избеното помещение и предложиха добра оферта. Свършиха работата в срок и качествено, така както бяхме говорили: копаене, изхвърляне на пръст, мазилка, замазка, зидане, монтаж на две метални врати и ел.инсталация. Свестни хора са и затова ги препоръчвам.” на 14 Mar 2019 от Евгени Василев.

Саниране на апартамент, Изолация и Саниране | София

“Фирмата беше много коректна. Дойдоха, направиха оглед, предложиха варианти, направиха подробна оферта. Санирането беше извършено много бързо и качествено. Винаги бяха отзивчиви и коректни. Проявих желание за някои допълнителни дейности за ремонт на терасата, за които получих компетентно предложение и изпълнение без забавяне. Много съм доволна от резултата. Бих ги препоръчала без колебание.” на 19 Apr 2018 от Марушка Сендова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има дългогодишен опит на българският пазар. Работим по европейски стандарти за качество. С годините сме натрупали професионален опит, имаме ясни и последователни цели. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени. Можем да превърнем всяка една ваша мечта в реалност.

Специализация и квалификация:

Предмет и дейност на фирмата: o Строителство на Административни, Жилищни и Промишлени Сгради o Ремонт на апартаменти и офиси o Саниране на Сгради o Вертикална планировка o Изграждане на ел.инсталация o Външни и вътрешни ВК инсталации o Шпакловка и боя o Гипсокартон o Мазилка и замазка o Лепене на гранитогрес и теракот