Добре дошли на бизнес страницата на Hristo


От създаването си до днес фирмата има огромно развитие в разширяване на дейностите, които извършва. Нашата фирма разполага с висококвалифициран персонал от инженери и специалисти в сферата на строителството.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Златан преди 7 месеца за Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство) | София

“Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!”

Вълчева преди 11 месеца за Боядисване на двустаен апартамент. | София

“Много съм доволна от работата на изпълнителя. Извърши възложените задачи в срок с добро качество.”

Евгени Василев преди 14 месеца за Мазе в стара кооперация | София

“Като цяло останах доволен от фирмата изпълнител. Направиха оглед, прецениха адекватно състоянието на избеното помещение и предложиха добра оферта. Свършиха работата в срок и качествено, така както бяхме говорили: копаене, изхвърляне на пръст, мазилка, замазка, зидане, монтаж на две метални врати и ел.инсталация. Свестни хора са и затова ги препоръчвам.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата има дългогодишен опит на българският пазар. Работим по европейски стандарти за качество. С годините сме натрупали професионален опит, имаме ясни и последователни цели. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени. Можем да превърнем всяка една ваша мечта в реалност.

Специализация и квалификация


Предмет и дейност на фирмата: o Строителство на Административни, Жилищни и Промишлени Сгради o Ремонт на апартаменти и офиси o Саниране на Сгради o Вертикална планировка o Изграждане на ел.инсталация o Външни и вътрешни ВК инсталации o Шпакловка и боя o Гипсокартон o Мазилка и замазка o Лепене на гранитогрес и теракот