5 оставени мнения от 12 извършени проекти
5.00 от 5

Златан преди 6 месеца за Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство) | София

“Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!”

Вълчева преди 9 месеца за Боядисване на двустаен апартамент. | София

“Много съм доволна от работата на изпълнителя. Извърши възложените задачи в срок с добро качество.”

Евгени Василев преди 12 месеца за Мазе в стара кооперация | София

“Като цяло останах доволен от фирмата изпълнител. Направиха оглед, прецениха адекватно състоянието на избеното помещение и предложиха добра оферта. Свършиха работата в срок и качествено, така както бяхме говорили: копаене, изхвърляне на пръст, мазилка, замазка, зидане, монтаж на две метални врати и ел.инсталация. Свестни хора са и затова ги препоръчвам.”

Марушка Сендова преди 17 месеца за Шпакловане и боядисване с латекс на стая | София

“Работата беше свършена в срок и качествено.”

Марушка Сендова преди 23 месеца за Саниране на апартамент | София

“Фирмата беше много коректна. Дойдоха, направиха оглед, предложиха варианти, направиха подробна оферта. Санирането беше извършено много бързо и качествено. Винаги бяха отзивчиви и коректни. Проявих желание за някои допълнителни дейности за ремонт на терасата, за които получих компетентно предложение и изпълнение без забавяне. Много съм доволна от резултата. Бих ги препоръчала без колебание.”

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Настоящата референция на фирма СТИВО Х ЕООД в уверение на това, че дружеството е участвало като главен изпълнител на СМР ПО ЧАСТИ: Конструкции, Архитектура, ВиК, Ел, Овк, Вертикална планировка на строеж.”

на 02 Nov 2015 от Илияна Губеркова