14 оставени мнения от 36 извършени проекти
4.79 от 5

Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Йордан Вас преди 20 месеца за Груб строеж на къща | Нови Искър

“Исключително професионално изпълнение на груб строеж на еднофамилна-къща. Изпълнение по заложените изисквания в проекта и според зададения срок. Фирмата работи отлично и с гъвкавост се справи и с всички допълнителни задания от наша страна и малки промени по време на строежа. Получихме и добри съвети по време на строежа, които ни спестиха време и усилия. Препоръчвам Стиво-Х.”

Мария Радева преди 26 месеца за Събаряне на отвор за врата + укрепване | София

“Доволни сме от Христо Църнев и екипа му. Много внимателно къртеха отвора, а относно укрепването - предложиха дори по-добър вариант от този, който беше заложен по проект от конструктора, тъй като на място прецениха, че няма да е достатъчно здраво. Благодарим за усилията!”

Андрей Давчев преди 33 месеца за Ремонтни дейности в апартамент | София

“Супер доволен съм. Организираха всякакъв вид майстори, купуваха нужните материали и свършиха добра работа. Не ми се наложи да се занимавам, което е супер ако сте заети”

Йоана Метанова преди 34 месеца за Цялостен ремонт | София

“Много коректна фирма.Всичко е изпълнено качествено и в срок!
Препоръчвам ги.”

Ганчо Стойков преди 37 месеца за Подготовка и редене на тротоарни уни павета | Перник

“Свършиха работата бързо, чисто и качествено. Препоръчвам!”

Валентин Рашев преди 41 месеца за Топлоизолация | София

“30 кв.м - 1800лв за добро качество си е хубава цена! Работят и бързо - за един ден завършиха.”

Веселин Радков преди 44 месеца за Боядисване класна стая | София

“Изключително сме доволни от изпълнения проект. Чисто, бързо и качествено. При бъдещи нужди няма да се двоумум да използваме услугите им отново.”

Мария Радева преди 26 месеца за Оформяне на прозорци по размери за дограма | София

“Комуникацията с Христо Църнев беше много лесна и самият той е професионалист и реагира бързо при нужда. Към зидаря му обаче не останахме с добри впечатления за съжаление - зидането беше доста нескопосано, не беше измазал навсякъде, а и измазването е криво. Това ни накара да прекратим последващата работа по проекта ни с Христо, иначе към него самия нямаме забележки. Просто не случихме на майстор.”

Виж снимки

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Настоящата референция на фирма СТИВО Х ЕООД в уверение на това, че дружеството е участвало като главен изпълнител на СМР ПО ЧАСТИ: Конструкции, Архитектура, ВиК, Ел, Овк, Вертикална планировка на строеж.”

на 02 Nov 2015 от Илияна Губеркова