14 оставени мнения от 34 извършени проекти
4.64 от 5

Мая Димитрова преди 7 месеца за Монтаж мебели икеа | София

“Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа.”

BILYANA SOTIROVA преди 7 месеца за Поставяне на плочки в баня, тоалетна, гранитогрес в останалите помещения /80 кв.м под/, гипсокартон. | София

“Абсолютно професионален подход от страна на целия екип на "Ванива Строй" ЕООД ! В апартамента те се справиха с нелеката задача да преправят изцяло водопровода, от гипс картон да направят куфари за био камини, структури, ниши, орнаменти на тавани, гранитогрес в банята с размери 60/120, както и плочки на тераси, смяна на дограма, саморазливна мазилка, подово отопление, шпакловка, декоративна мазилка.....и всичко това на разумна цена!”

Милошева преди 10 месеца за Латекс стени и блажна боя врати и прозорци в две двустайни жилища | София

“Изключително доволна съм от Николай и неговия екип заради напълно отговорното и коректно отношение към мен като клиент. Николай се съобрази с нуждите и възможностите ми и прояви най-висока степен на гъвкавост, наложи се да прекъснем шпакловането за да изчакаме монтиране на прозорци в едното жилище, след което майсторът продължи до цялостно изпълнение на поръчката. Николай влага най-качествените материали и сътрудничи с висококвалифицирани майстори. Резултатът е отличен плюс. Останахме уважаващи се приятели! Препоръчвам!”

Аlex преди 17 месеца за Демонтаж на метални каси на врати | София

“Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем.”

Емил Стойнов преди 19 месеца за Ремонт на баня | София

“Акуратност,професионализъм и точно изпълнение на нашите изисквания относно частичен ремонт на банята получихме от Венци - работник на фирмата "Ванива Строй" ЕООД - София.
С удоволствие ще я препоръчаме на наши познати.”

Антон Антонов преди 20 месеца за Подготовка на под за поставяне на ламинат | София

“Много съм доволен от работата на Антон Грънчаров. На огледа дойде подготвен и даде идеи за ремонта. Сам закупи материалите си и спази всички срокове, които бяха договорени.”

Виргиния Филипова преди 24 месеца за Основен ремонт на стая около 30кв и тераса | София

“Прекрасно свършена работа! Изключително съм доволна от екипа на фирма "Ванива Строй" ЕООД. Нито едно мое изискване не беше пренебрегнато и всичко беше изпълнено старателно. Препоръчвам ги на всеки, който желае професионално отношение и качество! Смятам отново да ползвам услугите им. Желая им много нови проекти! Успех!”

Цветко Цветков преди 24 месеца за Цялостен ремонт на баня - 24 кв.м. | София

“Банята я направиха перфектно и в срок! Много съм доволен от качествената и бърза работа, всичко беше направено експедитивно, даже и по-рано. Майсторите работиха качествено и с добро отношение, препоръчвам тази фирма за всякакви цялостни ремонти. Благодаря на всички майстори и на Николай Василев за коректното и точно отношение.”

Елена Малева преди 18 месеца за Довършителен ремонт баня и коридор | София

“Ако търсите качествена работа в точно определен и договорен срок категорично това не е правилният избор.
След многократни молби и напомяния по ел.поща и по телефон в рамките на четири месеца, в крайна сметка договорената работа не беше изцяло изпълнена.(Не изработена и не поставена врата на баня,за което беше предварително платено.)
Липсва усет към детайла,част от дейностите бяха извършени с ниско качество.”