Добре дошли на бизнес страницата на ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ


Екипът на Жуби Строй Ремонт ЕООД се състои не само от млади, креативни и амбициозни служители, но и от експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата на строителството и ремонтите. Комбинацията от двете ни прави по-гъвкави в отношенията към клиентите и изпълнението на услугите, които предлагаме. Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите. Коректни спрямо обещанията, които даваме. Отговорни към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме!

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Мая Димитрова преди 4 месеца за Монтаж мебели икеа | София

“Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа.”

BILYANA SOTIROVA преди 4 месеца за Поставяне на плочки в баня, тоалетна, гранитогрес в останалите помещения /80 кв.м под/, гипсокартон. | София

“Към екипа на "Майстор плюс"-поздравления за платформата, която се оказа изключително полезна за моя ремонт !
За наетия от мен изпълнител - "Жуби Строй" :
Ако мога да обобщя резултата от ремонта с две думи, то те са отлично и коректно! Строителите от фирмата се заеха с нелесната задача да поправят грешките на "колегите" преди тях за които дори не искам да коментирам. Абсолютно професионален подход от страна на целия екип на "Жуби Строй" ! В апартамента те се справиха с нелеката задача да преправят изцяло водопровода, от гипс картон да направят куфари за био камини, структури, ниши, орнаменти на тавани, гранитогрес в банята с размери 60/120, както и плочки на тераси, смяна на дограма, саморазливна мазилка, подово отопление, шпакловка, декоративна мазилка.....и всичко това на разумна цена!
Едно огромно благодаря на Николай Василев и неговия екип. Респект момчета !”

Милошева преди 6 месеца за Латекс стени и блажна боя врати и прозорци в две двустайни жилища | София

“Изключително доволна съм от Николай и неговия екип заради напълно отговорното и коректно отношение към мен като клиент. Николай се съобрази с нуждите и възможностите ми и прояви най-висока степен на гъвкавост, наложи се да прекъснем шпакловането за да изчакаме монтиране на прозорци в едното жилище, след което майсторът продължи до цялостно изпълнение на поръчката. Николай влага най-качествените материали и сътрудничи с висококвалифицирани майстори. Резултатът е отличен плюс. Останахме уважаващи се приятели! Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата разполага с високо квалифицирани професионалисти в сферата на строителни и строително-ремонтни дейности. Цялостни решения за вашият ремонт. Даваме гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение и след приключване на ремонта. Ценим високо качеството на крайния продукт и коректността към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване на разумни цени.

Специализация и квалификация


Услуги който извършваме: Цялостни ремоти на къщи и апартамент. Гипсо картон. Шпакловане и боядисване. Лепене на фаянс и таракота. ВиК. Електро услуги. Топло изолация саниране. ПВЦ и Ал.дограма. Входни и интериорни врати. Строеж на зглобяеми къщи. Строеж на монолитни къщи. Крти,чисти,извозва Изработка на мебели за дома и офиса.