30 оставени мнения от 45 извършени проекти
4.73 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Михаил Доцев преди 9 месеца за Пренареждане на керемиди, измазване на капаци, ремонт на козирка | София

“Много учтиви, бързи и точни. Няма как да не съм доволен от свършената работа.”

Виж снимки
Радослав Радославов преди 12 месеца за Боядисване върху надпис на фасада | Пловдив

“Точни, коректни. Свърщиха работата толкова бързо и чисто. Определено си заслужава да се работи с Богомил.”

Виж снимки
Димитър преди 16 месеца за Ремонт навес тераса | Долна оряховица

“Много бързо извършиха проекта, но не беше най-доброто изпълнение и качество. Бих ги използвал пак, но с по-големи изисквания при изпълнение.”

Виж снимки
Милена Дакова преди 16 месеца за Отстраняване на теч на покрив с битумни керемиди | София

“Отстрани теча и съм доволна от изпълнението.”

Иван Константинов преди 20 месеца за Ремонт на покрив на къща | Костенец

“Боби и момчетата се справиха много професионално и добре, бяха ичключително работливи и внимателни. След ремонта ичистиха и прибраха всичкия боклук. Боби е много учтив, съвестен, внимателен човек, с много опит в бранша. Упражнява постоянен контрол върху дейността по време на работа, и беше много взискателен към правилното изпълнение на всички детайли. Много лесно се общува с него, винаги ще изслуша и ще даде точно мнение.
Можете спокойно да му се доверите за всички детайли по дейността, включително да делегирате да ви вземе материалите. Със сигурност препоръчвам и бих наел Боби и момчетата от Бобстрой отново!”

Виж снимки
Марко Трайчески преди 20 месеца за Ремонт на ламаринен покрив и поправка на комин | Костинброд

“Момчетата бяха исключително любезни, комуникацията се одвиваше много добре.
Казаха че ще свръшат работата за 3 дни, завръшиха по-бръзо, за 2 дни.
Имахме допълнителни изисквания и ги исполниха без допълнителни уговорки.
Препоръчвам ги.”

Румен Събев преди 22 месеца за Смяна на улуци | София

“Доволен съм от изпълнението на проекта. Момчетата свършиха работата бързо и качествено, като взеха предвид всички мои изисквания.”

Данаил Дойчев преди 23 месеца за Ремонт на улуци и навес | София

“Доволен съм от майсторите. За по-малко от три часа свършиха нужното, за да нямам течове от навеса и олуците. Определено, бих го препоръчал и на други хора.”

Пламен Василев преди 6 месеца за Смяна на улуци | София

“Не препоръчвам изпълнителя!
Въпреки направения оглед се оказа че не може да се направи от въже и трябвало вишка, трябвало и смяна на подулучни поли. Добавихме и малко водосточни тръби.
Цената се удвои, вишка не дойде, дойде по-опитен алпинист, но не монтира всички заплатени подулучни поли.
Цената не се промени и остана удвоена.
Определено не съм доволен от свършеното.”

Богомил Трайков отговори: Виж снимки

Здравей, предварителната оферта която беше дадена беше за подмяна на улуците след което вие преценихте ,че искате да се ремонтират и водосточните тръби както и да се поставят надулучни поли като тези дейности не бяха коментирани предварително нито бяха описани в проекта който беше пуснат. Съответно обясних ,че цената за водосточните тръби понеже е на неудобно място ще струва почти два пъти повече от стандартната цена на която работим понеже е доста по рискова! При което вие се съгласихте обясних дори ,че ще е необходима може би вишка ,като това не сме го таксували допълнително,а ви дадохме цена за свършване на работа като дали ще платим за вишка или за по опитен алпинист вас конкретно ви интересува резултата. Смятам ,че не е редно 20 дена по късно да се сетите ,че ви е скъпо и да пишете подобни отзиви и да правите опити да ни изнудвате да ви върнем парите при и като не се съгласихме да ни заплашвате ,че ще развалите репутацията ни като ни пишете подобни отзиви при условие ,че работата е свършена и ви е дадена предварително цената която ще ви струва. Определено не очаквах това от вас! Все пак понеже се опитвате да развалите моята репутация ще кача снимки от проекта в папка ''смяна на улуци'' за да видят всички защо цената е по висока имайки предвид ,че работата се върши на въже и много по-рискова както и да се види резултата и бъдещите наши клиенти да са сигурни ,че работата им ще бъде свършена перфектно и да разберет ,че не са верни нещата котито пишете и са с цел просто опит да развалите нашата репутация.

Качена препоръка, Покривни услуги

“Попаднах на този изпълнител случайно, но останах много доволен от свършената работа. Работят добре, евтино и в срок. Силно препоръчвам!”

на 08 May 2023 от Петър Костов

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изказвам благодарност на Боби и неговата бригада за качествено направения ремонт на покрива, на къщата ми в град Лясковец. От миналата година до сега не е нито протекъл, нито прокапал. Затова го препоръчвам на всички мои приятели и близки. Не на последно място е и приемливата цена, на която работи.”

на 01 Jan 2012 от Георги Георгиев