Добре дошли на бизнес профила на Даниел Димитров


Имам 30 години опит. Започнах като гипсаджия, след продължих с боядисване и плочки, работил съм като подизпълнител на големи фирми, след това работих в Испания, Германия и Англия. В момента правя основно бани от до. Отскоро съм отново в България и си търся нови проекти и клиенти

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Доверих се на този майстор и изобщо не съжалявам. Наложи ни се да направим ремонт на баня и майсторите, които бяха преди него, ме разочароваха много. От Даниел обаче останахме доволни. Няколко пъти ни се наложи да се посъветваме с него и той ни даде правилните насоки. Свърши работата в уречените срокове, работеше чисто и изхвърляше всички отпадъци. Личи си, че има опит и разбира от работата си. Препоръчвам го на близки и приятели!”

на 12 Jan 2024 от Ани

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Останах впечатлена от работата на това момче. Имах стара баня, на която трябваше да се направи цялостен ремонт. Вече няма и след от предишния вид на банята. Новата е модерна, красива и добре направена. Даниел работи чисто и стегнато. Скоро отново ще ми се наложи да го извикам за други ремонтни дейности.”

на 15 Feb 2024 от Илияна

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Имахме баня, на която трябваше да се направи ремонт. Поверихме ключовете изцяло на майстора, защото му имахме доверие. Работеше съвестно, адекватно и качествено. Перфектните резултати са налице. Беше коректен и точен за всяка наша уговорка по отношение на работата. Бих използвала отново услугите му.”

на 21 Dec 2023 от Марта

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Майсторът се справи страхотно с ремонта на банята. Даде ми минимални срокове, които изпълни безпроблемно, свършената работа е чудесна, отношението му и към работата, и към клиентите, е на много високо ниво. Препоръчвам го!”

на 13 Mar 2024 от Анжела
Виж всички мнения

Опит


Цялостен ремонт на баня ВиК инсталации Гипсокартон Шпакловка Боядисване Декоративни мазилки

Специализация и квалификации


Лепене на плочки професионално