Добре дошли на бизнес профила на СкайТехнострой ООД


“СкайТехнострой” ООД е българска компания, предлагаща услуги в областта на строителството, ремонта, поддръжката и възстановяването на сгради, монтаж, обработка и поддръжка на тежки метални конструкции.

Енергийна ефективност е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


- Монтаж на тежки метални конструкции - Монтажни работи по алпийски способ на труднодостъпни места - Топлоизолиране на сгради със скеле и алпинисти - Реставриране на фасади - Боядисване на фасади - Цялостен и частичен ремонт на всички видове покриви - Възстановяване на каменни подови настилки - Боядисване (вътрешно и външно) на промишлени сгради, нанасяне на антикорозионни покрития на метални конструкции - Вътрешни ремонти на сгради – ВиК, фаянс, подови настилки, гипсокартон, боядисване - Измиване (машинно и ръчно) на всички видове фасади – стъклени, каменни, еталбонд, минерална мазилка и др. - Шлайфане, полиране, запечатване и почистване на всички видове твърди настилки - мрамор, мозайка, гранит и др.

Специализация и квалификации


Височинна работа на труднодостъпни места.Топлоизолиране на сгради със скеле и алпинисти.Боядисване на фасади.Цялостен и частичен ремонт на всички видове покриви.Шлайфане, полиране, запечатване и почистване на всички видове твърди настилки - мрамор, мозайка, гранит и др.