Намери изпълнители за Енергийна ефективност

Заяви проект

Специалисти по Енергийна ефективност от България

 • Bал Билд Груп · Специализирана фирма с основна дейност "Енергийна ефективност"
  член от 06.02.2014 , Пакет Про+

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Качество което си струва да опитате, и забележете РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ Хидроизолации на Покриви.

   

  Bал Билд Груп работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за соларни инсталации и други.

  -> Покани за проект
 • Energy Solutions · Майстор на свободна практика с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 14.03.2013 , Пакет Про+

  Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз. Профилактика и поддръжка на климатични вентилационни, отоплителни, водопроводни и соларни системи за топла вода

  Energy Solutions работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за енергийна ефективност на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изпълнението беше точно и в срок."
  -> Покани за проект
 • арх. Андрей Андреев · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 20.07.2013 , Пакет Про+

  Изработка на екстериорни и интериорни решениа.

  арх. Андрей Андреев работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за енергийна ефективност на сгради и други.

  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Енергийна ефективност очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • ВИТА 2015 ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 14.05.2015 , Пакет Про+

  В днешно време конкуренцията в нашият бранш е доста сериозна и е доста трудно да пробиеш на пазара и да наложиш името си.Ето защо за нас е изключително важно клиента да остане повече от доволен.Умеем да вникваме и в най-малките детайли и се гордеем с подбран екип от професионалисти!

  ВИТА 2015 ЕООД работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за фотоволтаични системи и други.

  Последно оставена оценка:

  "От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент. Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми. Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат. Много съм доволна. Отлично свършена работа."
  -> Покани за проект
 • HAUSBAU · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 27.04.2014 , Пакет Про+

  Да създадеш и изградиш дом е повече от работа. Това е неизмеримо удоволствие.

  Да си го доставим взаимно!

  Монолитно и модулно строителство на индивидуални сгради, реконструкции всички видове, проектиране и узаконяване, архитектура и дизайн.

  Опитен инженерен екип и професионални изпълнители.

  Достъпни и обосновани цени!

  HAUSBAU работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за соларни инсталации и други.

  -> Покани за проект
 • Албена-Строй · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 06.06.2012 , Пакет Про+

  Фирмата е с дълъг опит в голямото и малкото строителство както и във вътрешните ремонти. 

  Албена-Строй работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за фотоволтаични системи и други.

  -> Покани за проект
 • 181 Специалисти по Енергийна ефективност са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • BRICK_2011 · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 24.02.2014 , Пакет Про+

  БРИК ИНЖЕНЕРИНГ е създадена през 2011г, за да удовлетворява нуждите на своите клиенти, свързани със строително-ремонтни работи. Мисията на фирмата е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигурява на пазара качествени услуги на достъпни цени по строителство, довършителни работи и ремонти на жилища, търговски обекти и цели сгради. Клиентите, които ни се доверяват, най-често са заети хора и ние се стремим максимално да облекчим техните усилия, като поемаме цялата организация, координация и логистика, свързана с конкретния проект.

  BRICK_2011 работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за соларни инсталации и други.

  Последно оставена оценка:

  "Фирмата работи коректно и професионално."
  -> Покани за проект
 • "ГЕКО ИНВЕСТ" ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 11.01.2017 , Пакет Про+

  "ГЕКО ИНВЕСТ" ЕООД e фирма с богат набор от услуги, в това число лиценз за извършване на частна охранителна дейност на територията на град София. Ние сме строителна компания, която разчита на качество, коректност, цени, директен контакт с ръководният състав, възможност за индивидуални строителни и ценови решения.

  "ГЕКО ИНВЕСТ" ЕООД работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за обследване за енергийна ефективност и други.

  Последно оставена оценка:

  "С настоящата референция благодарим на екипа на фирма "Геко инвест" ЕООД за извършените качествено и в срок строително монтажни работи на нашите обекти, а именно строителен хипермаркет "Практис", ул. "Макгахан" 66 и строителен хипермаркет "Практис", гр. Хасково, бул. "Съединение" 110, с което дружеството спечели изцяло нашето доверие"
  -> Покани за проект
 • Стройефект ЕООД · Специализирана фирма с второстепена дейност "Енергийна ефективност"
  член от 25.02.2014 , Пакет Про+

  Строителна фирма "СТРОЙЕФЕКТ" ЕООД е една от водещите строителни компании в региона. Фирмата разполага с отлична собствена материална база, опитен управленски и инжинерно-технически състав и над 20 строителни работници. Тези условия ни позволяват да изпълняваме самостоятелно комплексно строителство от грубия строеж до най-прецизните довършителни работи на конкурентноспособни цени.

  Стройефект ЕООД работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от Велико Търново, Фирми за обследване за енергийна ефективност и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволен, всичко беше точно около поръчката, много бързо реагира. Качество и кратък срок, коректни взимооттношения. Благодаря!"
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Фирма за възобновяеми енергийни източници, друго Фирма за енергийна ефективност на сгради, друго Фирма за обследване за енергийна ефективност, друго Фирма за соларни инсталации, друго Фирма за фотоволтаични системи, друго

  Заяви проект
 • Daric Clima · Специализирана фирма с основна дейност "Енергийна ефективност"
  член от 18.12.2012 , Пакет Старт

  Ние предлагаме климатизация вентилация отопление на всички видове помещение. Извършваме внос продажба и монтаж на слънчеви колектори за София и страната.

  Daric Clima работи в категория Специалисти по Енергийна ефективност от София, Фирми за енергийна ефективност на сгради и други.

  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00