10 оставени мнения от 11 извършени проекти
5.00 от 5

Яна преди 10 месеца за Смяна на тоалетна чиния и поставяне на водомери | София

“Добра работа и търпение, въпреки изникналите трудности. Благодарим!”

Теодора Цветкова преди 17 месеца за Смяна на тоалетна чиния | София

“Бързо, дори и по празниците. Акуратно и професионално изпълнение.”

Надежда Кирилова преди 20 месеца за Цялостна подмяна на водопровод в стар панелен блок. | София

“Много позитивни хора, коректност и професионализъм в работата. Освен водопровода ми оправиха и надградиха ел. инсталацията, която беше съсипана от всякакви самодейни изпълнения на предишния собственик. Цената беше точно, колкото уговорихме при огледа, без изненади. Помогнаха ми и със съвети за следващите стъпки. Благодаря за всичко!”

Дарина преди 48 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Банята ми беше цялостно ремонтирана от екип от професионалисти, които работят с мисъл, въображение, грижа за клиента и с неотклонно внимание към качеството. Консултират, обясняват, помагат. При следващ случай на необходимост от ремонт бих се обърнала първо към тях. Единствено бих била по-взискателна по отношение на стриктното спазване на сроковете. Благодаря им и им пожелавам успех!”

Александър Георгиев преди 56 месеца за Основен ремонт на панелен апартамент | София

“След промяна на офертата от наша страна, Аква Сървис се заеха с подмяната на цялата В и К инсталация в апартамента. Положиха нови траби в банята, подмениха трабите в кухнята, демонтираха старите и монтираха новите радиатори за парно. Предложиха ми раличен вариант за подредбата на мебелите в банята, който се оказа в пъти по-удачен от предварително избрания от нас.

Изключително съм доволен от качеството, скоростта и отношението.

Специално благодарности на Любо, който беше с мен по време на покупката на материалите, за безценните съвети които ми даде. Не само получих добро качество, добри цени а и Любо успя да ми спести няколко стотин лева със съветите си. Малко хора биха си дали този допълнителен труд, за да помогнат на клиентите си.

ивайло николов преди 65 месеца за смяна на стара вик инсталация с нова в двустаен панелен апартамент | София

“дойдоха на оглед на следващия ден след като се чухме по телефона.За два дена Любо смени старата ВИК инсталация с нова в /двустаен панелен апартамент/.Работи добре и качествено.Обяснява подробно всичко от което се интересувах.не е искал капаро предварително ,материалите купи с негови пари ,което ми направи добро впечатление. единствено отпадъците от къртенето не бяха извозени, но не бяха много, пък и не се бяхме договаряли за това. иво”

Яна Стоянова преди 68 месеца за тоалетна чиния уплътнения | София

“Бързо и качествено свършена работа.”

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Основен ремонт на баня и тоалетна. Всички дейности бяха извършени с много добро качество и в поставените срокове. Грубите строителни работи бяха извършени бързо, качествено и без нанасяне на щети по останалата част на жилището. Крайният резултат надвиши нашите очаквания.”

на 12 Jul 2014 от М.Миколайчик