Бизнес снимка на Аква Сървис в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Аква Сървис

Ние от "Аква Сървис" сме специализирани във вътрешните интериорни ремонти на жилища. Основно работим на частни клиенти във къщи или жилищни сгради. Стремим се клиентите ни да получават винаги качествени услуги и коректно отношение. Имаме фиксирани крайни цени, срокове и гаранция, обвързани с договор. Наше задължение е поддържането на чистота и ред на обекта съгласно ЗУЕС.

Топ 3 основни дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 02 Jun 2016 от Дарина за извършен проект "Цялостен ремонт на баня" в категория Ремонт на баня в района на София.

“Банята ми беше цялостно ремонтирана от екип от професионалисти, които работят с мисъл, въображение, грижа за клиента и с неотклонно внимание към качеството. Консултират, обясняват, помагат. При следващ случай на необходимост от ремонт бих се обърнала първо към тях. Единствено бих била по-взискателна по отношение на стриктното спазване на сроковете. Благодаря им и им пожелавам успех!”

Качена препоръка на 26 Apr 2016 от М.Миколайчик в категория Ремонт на баня. Виж препоръка

“Основен ремонт на баня и тоалетна. Всички дейности бяха извършени с много добро качество и в поставените срокове. Грубите строителни работи бяха извършени бързо, качествено и без нанасяне на щети по останалата част на жилището. Крайният резултат надвиши нашите очаквания.”

Оставено мнение на 08 Oct 2015 от Александър Георгиев за извършен проект "Основен ремонт на панелен апартамент" в категория Ремонт на кухня в района на София.

“След промяна на офертата от наша страна, Аква Сървис се заеха с подмяната на цялата В и К инсталация в апартамента. Положиха нови траби в банята, подмениха трабите в кухнята, демонтираха старите и монтираха новите радиатори за парно. Предложиха ми раличен вариант за подредбата на мебелите в банята, който се оказа в пъти по-удачен от предварително избрания от нас.

Изключително съм доволен от качеството, скоростта и отношението.

Специално благодарности на Любо, който беше с мен по време на покупката на материалите, за безценните съвети които ми даде. Не само получих добро качество, добри цени а и Любо успя да ми спести няколко стотин лева със съветите си. Малко хора биха си дали този допълнителен труд, за да помогнат на клиентите си.

Оставено мнение на 02 Jan 2015 от ивайло николов за извършен проект "смяна на стара вик инсталация с нова в двустаен панелен апартамент" в категория ВиК Услуги в района на София.

“дойдоха на оглед на следващия ден след като се чухме по телефона.За два дена Любо смени старата ВИК инсталация с нова в /двустаен панелен апартамент/.Работи добре и качествено.Обяснява подробно всичко от което се интересувах.не е искал капаро предварително ,материалите купи с негови пари ,което ми направи добро впечатление. единствено отпадъците от къртенето не бяха извозени, но не бяха много, пък и не се бяхме договаряли за това. иво”

Оставено мнение на 24 Oct 2014 от яна стоянова за извършен проект "тоалетна чиния уплътнения" в категория Ремонт на баня в района на София.

“Бързо и качествено свършена работа.” Прочети още мнения

Опит:

Имаме хиляди часове натрупан опит познаваме добре всеки един етап и проблемите които могат да възникнат по време на ремонта, като се стараем да ги решаваме адекватно и в срок. Спазваме мотото, че "най-добрата реклама е доволния клиент", и това винаги е работило за нас. Всеки един от екипа има развито чувство за отговорност, собствените ни критерии и стандарти са достатъчно високи, за да не се налага клиента да следи качеството на работата. Установили сме, че най-лесния, евтин и безпроблемен начин да свършиш нещо е ПРАВИЛНИЯТ и го прилагаме в работата си!

Специализация и Квалификация:

Разполагаме със екип от професионалисти във всеки етап от работния процес, майстори: ВиК и Отопление, фаянс, шпакловка и боя, гипскатон(изработка на сложни фигури по проект), предлагаме услугата "Кърти, Чисти Извозва" самостоятелно. В екипа имаме следните специлисти: ВиК и Ел. специалисти, фаянсаджиий, монтажник сухо строителство, фаянсаджия, монтажници за редене на паркет, направа на топлоизолации(до 2-ри ет., на скеле).В състояние сме да извършим качествен цялостен ремонт на жилище, а за дейностите който не се занимаваме лично, гарантираме за доверени и коректни фирми. Разполагаме с професионална техника и машини на доказали се марки, работим при непрекъсната обратна връзка с клиента и резултатите никога не закъсняват. Стремим се непрекъснато да се усъвършенстваме и трупаме опит, и това е нашия най-ценен актив в желанието да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти!

0879 590 810 | 10:00-18:00