Добре дошли в бизнес страницата на Аква Сървис

Ние от "Аква Сървис" сме специализирани във вътрешните интериорни ремонти на жилища. Основно работим на частни клиенти във къщи или жилищни сгради. Стремим се клиентите ни да получават винаги качествени услуги и коректно отношение. Имаме фиксирани крайни цени, срокове и гаранция, обвързани с договор. Наше задължение е поддържането на чистота и ред на обекта съгласно ЗУЕС.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Смяна на тоалетна чиния и поставяне на водомери, Ремонт на баня | София

“Добра работа и търпение, въпреки изникналите трудности. Благодарим!” на 15 Jul 2019 от Яна .

Смяна на тоалетна чиния, ВиК Услуги | София

“Бързо, дори и по празниците. Акуратно и професионално изпълнение.” на 03 Jan 2019 от Теодора Цветкова.

Цялостна подмяна на водопровод в стар панелен блок., ВиК Услуги | София

“Много позитивни хора, коректност и професионализъм в работата. Освен водопровода ми оправиха и надградиха ел. инсталацията, която беше съсипана от всякакви самодейни изпълнения на предишния собственик. Цената беше точно, колкото уговорихме при огледа, без изненади. Помогнаха ми и със съвети за следващите стъпки. Благодаря за всичко!” на 11 Sep 2018 от Надежда Кирилова.

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Банята ми беше цялостно ремонтирана от екип от професионалисти, които работят с мисъл, въображение, грижа за клиента и с неотклонно внимание към качеството. Консултират, обясняват, помагат. При следващ случай на необходимост от ремонт бих се обърнала първо към тях. Единствено бих била по-взискателна по отношение на стриктното спазване на сроковете. Благодаря им и им пожелавам успех!” на 02 Jun 2016 от Дарина .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Имаме хиляди часове натрупан опит познаваме добре всеки един етап и проблемите които могат да възникнат по време на ремонта, като се стараем да ги решаваме адекватно и в срок. Спазваме мотото, че "най-добрата реклама е доволния клиент", и това винаги е работило за нас. Всеки един от екипа има развито чувство за отговорност, собствените ни критерии и стандарти са достатъчно високи, за да не се налага клиента да следи качеството на работата. Установили сме, че най-лесния, евтин и безпроблемен начин да свършиш нещо е ПРАВИЛНИЯТ и го прилагаме в работата си!

Специализация и квалификация:

Разполагаме със екип от професионалисти във всеки етап от работния процес, майстори: ВиК и Отопление, фаянс, шпакловка и боя, гипскатон(изработка на сложни фигури по проект), предлагаме услугата "Кърти, Чисти Извозва" самостоятелно. В екипа имаме следните специлисти: ВиК и Ел. специалисти, фаянсаджиий, монтажник сухо строителство, фаянсаджия, монтажници за редене на паркет, направа на топлоизолации(до 2-ри ет., на скеле).В състояние сме да извършим качествен цялостен ремонт на жилище, а за дейностите който не се занимаваме лично, гарантираме за доверени и коректни фирми. Разполагаме с професионална техника и машини на доказали се марки, работим при непрекъсната обратна връзка с клиента и резултатите никога не закъсняват. Стремим се непрекъснато да се усъвършенстваме и трупаме опит, и това е нашия най-ценен актив в желанието да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти!