1. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


2. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


3. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


4. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.


5. Ремонт на кухня 1 извършен проект

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

6. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.