10 оставени мнения от 11 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 104 месеца за Основен ремонт на панелен апартамент | София

“След промяна на офертата от наша страна, Аква Сървис се заеха с подмяната на цялата В и К инсталация в апартамента. Положиха нови траби в банята, подмениха трабите в кухнята, демонтираха старите и монтираха новите радиатори за парно. Предложиха ми раличен вариант за подредбата на мебелите в банята, който се оказа в пъти по-удачен от предварително избрания от нас.

Изключително съм доволен от качеството, скоростта и отношението.

Специално благодарности на Любо, който беше с мен по време на покупката на материалите, за безценните съвети които ми даде. Не само получих добро качество, добри цени а и Любо успя да ми спести няколко стотин лева със съветите си. Малко хора биха си дали този допълнителен труд, за да помогнат на клиентите си.

Виж снимки

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Основен ремонт на баня и тоалетна. Всички дейности бяха извършени с много добро качество и в поставените срокове. Грубите строителни работи бяха извършени бързо, качествено и без нанасяне на щети по останалата част на жилището. Крайният резултат надвиши нашите очаквания.”

на 12 Jul 2014 от М.Миколайчик