Мнения за BI-EM stroi 4.95 от 5

Димитрова преди 1 месец за измазване шпакловка на помещение 4м на 3м + обръщане на прозорец | София

“* Това което ми направи първо добро впечатление е, че Ники е точен по отношение на времето. Идва на работа когато сме се разбрали и спази уговорката и сроковете на които си стиснахме ръцете. Направи всичко по силите си и още малко за да свърши проекта в желания от мен срок!
* Предложи ми добри цени и си позволих да добавя още няколко неща към проекта.
*Комуникацията е добра и се съобразява и уважава желанията на клиента.
*Ники работи отдадено и прецизно, като дори оправи по своя инициатива някои детайли за своя сметка за да доизпипа нещата!

Бих наела отново бригадата на Ники!”

Администратор преди 17 месеца за Ремонт на покрива | София

“Ники Янакиев е изключително добър професионалист и с изключителен подход към клиента. Респективно съобразява финансите с клиента, като благодарение на дългогодишния си опит бях използвани различни отстъпки. Работата беше извършена в изключително кратки срокове, без това да е за сметка на качеството. Г-н Янакиев се ангажира с допълнителни дейности, свързани с ремонт на къщата без да се облагодетелства финансово за тях. Бяха извършени дребни ремонтни дейности като подарък. Бих препоръчала г-н Янакиев и неговата бригада на всеки, който иска да бъде ремонта експедитивен и да получи изключително добро отношение.”

Антоанета преди 20 месеца за ВиК, боядисване, шпакловка, плочки | София

“Много сме доволни от Ники. Свърши всичко за което се бяхме договорили на цената за която се бяхме разбрали. Шпакловане, боядисване, плочки на пода в баня, стълбище и коридор, ремонт на ВиК, електро, монтиране на луни и др. Излязоха малко допълнителни неща които бяха свършени също. Цените са добри за София. Ники и неговата бригада работи бързо, с много разбиране, чисто, като прави подаръци дребни неща като монтиране на луни и почистване. След като приключи всичко свети. Със сигурност ще го наема пак при следващ ремонт.”

преди 21 месеца за Ремонт на спалня | София

“Останахме много доволни! Момчетата работят бързо и качествено, горещо ги препоръчвам на всеки, който има нужда от някакъв вид ремонт!”

Stoyan преди 23 месеца за Хидроизолация на плоска тераса 70м2 | Банкя

“Добре свършена работа в срок!”

Полина преди 23 месеца за Ремонт на баня | София

“Доволна съм от майстор Ники. Помогна ни да си изберем фаянса за банята. Завърши банята за няколко дни. Работи бързо и точно.”

Мария преди 25 месеца за ремонт на кухня и баня | Дупница

“Здравейте! Искам да изкажа благодарности към Ники и неговите момчета за добре свършената работа. Наех фирмата за цялостен ремонт на кухнята и банята. В началото бях скиптично настроена, тъй като не очаквах за толкова кратко време да бъде извършен този ремонт. Момчетата работят изключително бързо и качествено по цял ден неуморно, почти без почивка. По време на работата си почистват и изхвърлят боклука. Много е добър майстора на мазилката,шпакловка и латекса - Емо, който е и дясната ръка на Ники.Впечатлена съм много и от майстора на плочките, перфектно залепване и почистване. Смениха ми електрическата инсталация и ел. таблото.Цялостна подмяна на водопровода и канализацията. Въобще фирмата разполага с перфектни професионалисти от всички дейности.
По време на ремонта постоянно се съветвах с майстор Ники, даваше ми ценни съвети, в които аз не винаги се вслушвах, но той винаги държи на мнението на клиента.Особено съм доволна от тавана в кухнята с вградените лунички и цветни лампички. И накрая монтиране на кухненското обзавеждане, което с малки изключения стана много хубаво.Останаха малко довършителни неща/тъй като заминахме на почивка/, за които майстор Ники обеща да дойде да ги довърши.
Като цяло много съм доволна, тъй като се извършиха много ремонтни дейности: изолация, гипскартон - таван и стени, разбиване на старите плочки лепене на нови плочки , слагане на ламинат, в последствие се извърши шпакловка и латекс на терасата и салона. Вобще този ремонт се извърши за много кратко време - 25 дни, но напълно професионално и качествено.
Горещо препоръчвам фирмата на Ники на всички , които имат нужда от ремонт и очакват професионално и качествено обслужване.
Доволна съм, че имам една луксозна баня и перфектна кухня благодарение на майстор Ники и неговите момчета.”

Валентина преди 26 месеца за лепене на плочки и поставяне на санитария, боядисване с латекс на стените на стаите | Елин Пелин

“Изпълнението беше бързо, точно и качествено. Звънна ми още на същия ден. Майсторът се справи с всички допълнително възникнали дейности. Всичко беше оправено и съм много доволна. Перфектна работа и добро отношение. Постави ми топлоизолация и хидроизолация. Майсторът работи чисто и силно го препоръчвам.”

преди 26 месеца за Ремонт на покрив | Банкя

“Много съм доволен от това което Ники и неговата пригада свършиха. Те направиха целят ми покрив ( снова изолация и керемиди, смениха улуците ми) за 3 дни.
Благодаря - препоръчвам го на всички.”

Бойчо преди 29 месеца за Изолиране на външна вградена тераса | София

“Бригадата работи наистина бързо. Майсторът обяснява всичко подробно и търпеливо, така че и аз да схвана нещата. Дали е качествено - на първи поглед така изглежда, но големите тестове дали ще има течове, ще дойдат с първия обилен дъжд. Надявам се да няма :) Забравих - дават 5 години гаранция! ”