Добре дошли на бизнес профила на Георги Георгиев


ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ В СОФИЯ И Страната. Ние от ремонти георгиеви предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив. .

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашата фирма разполага пов от 30-години сташ нашите майстори са високо квалифицирани с бранша на строителството за ремонт на покриви и хидроизолация ни системи!

Специализация и квалификации


Работиме с висококачествени материали като TONTAX, BRAMAC, NOVAGLAS всичко за вашия покрив на разумни цени

Допълнително


Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и др. Ремонт на покриви с керамични керамиди от 10 до 12 лв Разкриване на покрив Почистване на кал Полагане на зеблена мушамаНаковаване на единична скара Нареждане на керемиди Измазване на капаци с вароциментов разтвор Сваляне и транспортиране на отпадъци. Надстройка на таванска стая от 59 до 79 лв Разкриване и почистване на старата конструкция Надзид на постройката Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия. Нов дървен покрив от 60 до 90 лв Демонтаж на съществуваща конструкцияИзграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия. Хидроизолация на покрив от 10 до 14 лв Почистване на покривната площ. Махане на съществуващото фолио. Грундиране на основата с битумен грунд. Полагане на усилен воалит с посипка. Грундиране на бордовите ламарини. Монтаж на улуци и водостоци Хоризонтални улуци Вертикални улуци, Скоби /влизат в цената на улуците/Казанче /по желание на клиента. Тенекеджийски услуги договаряне Подмяна на капандури, Обшиване на комини, обшиване на бордове, Подулучни и надулучни поли. БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНОНие спазваме уговорените срокове и не оставяме днешната работа за утрешния ден. 100 % качество ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ Ние даваме максимална гаранция на Вашия покрив, тъй като работим само с висококачествени материали. Работим в цялата страна Ремонт на покриви софия Ремонт на покриви костинброд Ремонт на покриви Пловдив Ремонт на покриви Стара Загора Ремонт на покриви нова Загора Ремонт на покриви Хасково Ремонт на покриви Сливен Ремонт на покриви Пазарджик Ремонт на покриви Асенов град Ремонт на покриви силистра Ремонт на покриви Чирпан Ремонт на покриви Варна Ремонт на покриви Бургас Ремонт на покриви Варна Ремонт на покриви видин Ремонт на покриви пещера Ремонт на покриви драгалевци Ремонт на покриви Бояна Ремонт на покриви Симеоново Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покриви Ихтиман Ремонт на покриви кюстендил Ремонт на покриви Монтана Ремонт на покриви Добрич Ремонт на покриви ямбол Ремонт на покриви Казанлък Ремонт покриви Покривни ремонти