8 оставени мнения
4.75 от 5

Ивелина преди 43 месеца за Отделяне на детска ста | София

“Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!”

иво преди 55 месеца за боядисване на апартамент | София

“Имах щастието да се запозная с представител на Maistor plus - Мартин Господинов, който беше ръководител на проекта. Бях приятно изненадан от създадената от него организация, включваща компетентност, организираност и лоялност. Доволен съм и желая много успехи за в бъдеще на него и фирмата му.”

Огнян Тонев преди 57 месеца за Боядисване на стени и тавани | София

“Услугата бе извършена качествено и в срок, въпреки краткото време за изпълнение. С чиста съвест бих препоръчал фирмата на инж. Мартин Господинов на всеки, който има нужда от боядисване и лепене на тапети.”

Свилен Тонев преди 63 месеца за Цялостен ремонт на етаж от къща | София

“Много сме доволни. Работи много отдадено, прецизно и чисто. Приключи обекта в договорения срок. Ще го използваме и за други обекти.”

Димова преди 63 месеца за Боядисване, циклене | София

“​Професионалисти, които знаят, могат, уважават и обичат работата си! Работят изключително бързо, качествено и чисто.​ Адекватни решения за всичките ни проблеми - предложения за еко боя,еко лак за паркет и ремонт на течащ балкон. Коректност и перфектна организация, въпреки натоварения график на фирмата.
Препоръчвам горещо Мартин и бригадата му - с тях ремонтът се превръща в удоволствие!”

Мария Денкова преди 64 месеца за Комплексен вътрешен ремонт на къща | София

“Изключително лоялни и коректни. Работят бързо, спазват сроковете, изключително качествено!!!!”

Николай преди 70 месеца за Цялостен ремонт на апартамент (Спешно) | София

“Горещо препоръчвам на на всеки да работи с Мартин. Той е професионалист и ние сме изключително доволни от извършеният ремонт. Помогна много с предложения и идеи и въпреки това не налага своето мнение, а се вслушва в желанията на клиента. Ремонтът приключи в обещания срок и единственото забавяне беше от наша страна с набавянето на материали и тази оценка! Не пет звезди, златен медал за него и бригадата”

Diana Yossifova преди 51 месеца за Оферта за изпълнение на ремонт | София

“Извършиха много работа по обекта и се стараят да правят нещата добре, а не да претупват.
Въпреки двата огледа в началото и уверението, че цената ще остане твърда, се появиха доста пропуски в първоначалната оферта и затова накрая финалната цената се покачи с близо 18%.
Не винаги работеха чисто и имаше някои неразбирателства със съседите във входа.
Въпреки силния старт в началото, срока за изпълнение бе почти двойно на първоначално договорения.
Има някои пропуски и разминавания с проекта, който бе изготвен от професионален архитект.
След като открхме някои функционали дефекти и ги споделихме с Мартин, ни бяха поискани още пари, и затова взехме решение да прекратим работата си с МSG Project.
Има какво да подобряват. Желая им успех!”