Добре дошли на бизнес профила на ДИДПРОЕКТ


• Безплатни консултации; • Архитектурни и инженерни проекти за жилищни, обществени и промишлени сгради; • Проектиране на пасивни (енергоспестяващи) сгради;

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Проектантско бюро ДИДПРОЕКТ е регистрирано през 1989 година. Повече от 20 години се занимаваме с проучване, архитектурно и инженерно проектиране на жилищни, обществени и промишлени сгради, метални конструкции, градоустройство, интериор и дизайн.

Специализация и квалификации


Дейността ни обхваща всички фази на инвестиционното проектиране, предпроектни проучвания и консултации, изработване на идейна, техническа и работна проектна документация. За качественото изпълнение на проектите извършваме авторски надзор по време на строителството. Оказваме съдействие при изготвянето на тръжната документация, подбора на главен изпълнител, подизпълнители и доставчици. ДИДПРОЕКТ работи с висококвалифициран екип от професионалисти, архитекти и инженери с дългогодишен опит и широки познания в сферата на инвестиционното проектиране във всичките му етапи. Всички наши архитекти и инженери са членове на Камарата на архитектите в България (КАБ) и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) и притежават пълна проектантска правоспособност.