Добре дошли на бизнес профила на ОВК Инсталации


Οфициален вносител и сервиз: Като официален вносител и сервиз на климатиците SENDO за България, Медикъл енд Енерджи Πродъкшънс ООД предлага на своите настоящи и бъдещи дилъри:Гъвкава ценова политика и поддържане на конкурентни цени.Техническа поддръжка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички предлагани от нас продукти.Достъп до снимки, брошури, каталози, упътвания за употреба и сервизна документация за всички предлагани от нас продукти.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа.


Опит


Медикъл енд Енерджи Πродъкшънс ООД успешно налага на българския пазар комплексни иновативни и енергоспестяващи системи за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, предназначени за апартаменти, къщи, офиси, административни и производствени сгради.Наслаждавайте се на идеалното удобство в дома Ви благодарение на Медикъл енд Енерджи Πродъкшънс ООД. Дори ако температурите се понижат, вътре ще остане топло и ще се наслаждавате на комфорт. 20 годишен опит в търговията, проектирането и сервизирането на термопомпени инсталации.

Специализация и квалификации


ЦЕЛИ: В цялостната си дейност Медикъл енд Енерджи Πродъкшънс ООД се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти. НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В БРАНША, КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОНКУРЕТНИ ЦЕНИ са акцентите, залегнали в политиката на компанията.