119 Препоръчани майстори от Варна за ремонта у дома

Намерете доказани 【Майстори във Варна】 още днес!

Всеки ремонт, за да бъде успешно направен, се нуждае от правилния професионалист. Ако вие сте в процес на търсене на коректни майстори от Варна или който и да е друг район в страната, ние, в MaistorPlus ще ви помогнем да го откриете. В онлайн платформата ни можете да разгледате бизнес профили на регистрирани специалисти, да видите снимки на извършени от тях ремонти, както и отзиви от клиенти преди вас. Директното изпращане на безплатна заявка ви дава възможност да сравните оферти и да изберете най-удачната за своя проект.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_90263_37741563330.jpg
онлайн преди 49 месеца

ОВК Инсталации


Все още няма извършени проекти

Член от 50 месеца:

Οфициален вносител и сервиз: Като официален вносител и сервиз на климатиците SENDO за България, Медикъл енд Енерджи Πродъкшънс ООД предлага на своите настоящи и бъдещи дилъри:Гъвкава ценова политика ...
Стандартна иконка за категория Ремонт на кухня
онлайн преди 5 месеца

Станислав Христов


Все още няма извършени проекти

Член от 48 месеца:

Стандартна иконка за категория Ремонт на кухня
онлайн преди 5 месеца

Станислав Христов


Все още няма извършени проекти

Член от 48 месеца:

Стандартна иконка за категория Паркет и ламинат
онлайн преди 9 месеца

Karapanov


Все още няма извършени проекти

Член от 53 месеца:

Аз съм на 43години от с.Марикостиново.
avatar_56277_80544797844.jpg
онлайн преди 59 месеца

Добрин Козарев


Все още няма извършени проекти

Член от 86 месеца:

Фирмата извършва следните услуги: - доставка,монтаж и подръжка на подови настилки и стенни облицовки -оглед на обекти,взимане на размери,изчисляване по чертежи; -изг ...
Профилна снимка - Александър Кеналиев
онлайн преди 19 месеца

sasho


Все още няма извършени проекти

Член от 51 месеца:

качество,прецизност,отговорност
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 36 месеца

Hadzhiyski 87

1 извършен проект

Последно мнение за "Лепене на тапети - 30 кв.м.":

"Много сме доволни, даже сега ще има още неща, които той ще прави, имаме за добоядисване. С Атанас се разбрахме той да закупи материалите дори. Адски доволни сме!"
cover_63114_76659357362.jpg
онлайн преди 46 месеца

Мебели Формат


Все още няма извършени проекти

Член от 79 месеца:

Изработване на мебели по поръчка. Ремонт на мебели. Висококачествени материали, голям избор на цветове и материали. Монтаж на мебели.
cover_85196_27624813375.jpg
онлайн преди 31 месеца

ЖОРО РЕМОНТ


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

Предоставяме качествено и коректно обслужване в yдобно за вас време и разумни цени.
Профилна снимка - Георги Чорбаджиев
онлайн преди 17 месеца

Георги Чорбаджиев

1 извършен проект

Последно мнение за "Сменяне на ВиК и лепене на плочки":

"Всичко беше точно. Доволен съм от майстора."

Оставени мнения за Всички категории:

Ивайло Николов преди 15 месеца за Монтаж на моноблок в тоалетна | Благоевград

“Костадин реагира бързо , дойде чак в с. Мурсалево и монтира моноблока и сифона на чешмата качествено и бързо. Коректен и възпитан млад човек и най- вече много добър специалист! Препоръчвам го и на други клиенти въпреки ,че няма нужда от реклама и е нон стоп ангажиран.”

Борислав Кушлев преди 22 месеца за Сменяне на ВиК и лепене на плочки | Благоевград

“Всичко беше точно. Доволен съм от майстора.”

Елена преди 25 месеца за Смяна на смесител на кухня | Благоевград

“Изключително доволна съм от майстора, много бързо и точно реагира. Препоръчвам го. Препоръчвам и Maistor Plus, защото са много коректни и готини.”

Александър Николов преди 27 месеца за Отопление на апартамент | Банско

“Много любезен майстор. Свърши работата както се разбрахме и надмина очакванията ми. Много професионално. Супер е. Препоръчвам го с двете си ръце.”

Боряна Атцалова преди 42 месеца за Лепене на тапети - 30 кв.м. | Благоевград

“Много сме доволни, даже сега ще има още неща, които той ще прави, имаме за добоядисване. С Атанас се разбрахме той да закупи материалите дори. Адски доволни сме!”

преди 52 месеца за изграждане на покрив | Банско

“Работиха качествено и бързо. Препоръчваме ги!”

преди 77 месеца за Вътрешен дизайн на жилище | Благоевград

“Много сме доволни от проекта за обзавеждане на нашият апартамент от фирма Орви Студио. Идеите и цената са много добри, а самите те могат да ги реализират без да се оскъпява от факта, че сме в Благоевград. Препоръчваме ги на всички!”

преди 84 месеца за ремонт на течове | Благоевград

“bravo stabilni momcheta vurshat si dobre rabotata preporuchvam”

преди 89 месеца за Саниране на къща | Благоевград

“Много съм доволен от свършената работа. За пореден път Трайчо доказа, че е коректен. Всичко се получи прекрасно както аз го исках така стана. Покрива е направен както трябва, фасадата много добре стана много съм доволен. Препоръчвам горещо екипа на Трайчо Трайков. Ще останете доволни. ”

преди 92 месеца за Изграждане на покрив със керемиди | Благоевград

“Изключително удоволствие, беше да работя с фирмата на г-н Трайчо Трайков. Всичко което ми беше казал преди започването на ремонта, всичко беше спазено до най-малката подробност. Много съм доволен от резултатите, които получих в последстивие с няколко много добри идеи на Трайчо. Демонтираха стария покрив и изградиха нов със нови керемиди точно както исках Аз. Работата беше свършена безупречно и в срок. Спазване на договорените цени и останах със добро впечатление от Трайчо Трайков, защото ми предложи да работи без авансово, след като беше свършил със ремонтите, тогава му изплатих сумата за която се бяхме разбрали. Учудих се от това, че сумата небеше малка и Той не ми поиска аванс. Трайчо ми каза, че е сигурен във своята работа и не се претеснява за парите си, че след като приключи ще ми хареса работата. Така и стана! Останах много доволен и се наслаждавам на покрива си, както Аз така и мойте съседи на които препоръчах фирмата на Трайчо Трайков. Препоръчвам и на вас тази фирма, защото удостояват и доказват качеството на работата си. Работят много чисто, след приключването на работния ден, винаги почистваха след себе си.
Ако имам за напред някакви ремонти без съмнение ще се използвам пак услугите на фирмата на Трайчо Трайков. Пожелавам им да са живи и здрави и да имат много работа. ”