Добре дошли на бизнес профила на ДомРемонт


Вие искате да поръчате ремонт или строителство в България, и желаете това да бъде направено качествено? – Тогава недейте да бързате! В България има доста фирми, които се занимават с ремонт, събаряне и строителство на различни обекти. От избора на изпълнител напълно зависи резултат.И ние искаме да сте взели най-правилното решение за избор на изпълнител, а да не хвърлите парите си на вятъра.В България, както и в всяка друга страна, има фирми, които работят по съвест, а има варианти за «по-евтино».

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


За 4 години нас са изпълнени следните строителни и ремонтни работи: Реновирани са - 24 апартамента, 9 къщи, 6 търговски помещения; Построени - 4 къщи, 2 плувни басейна

Специализация и квалификации


Работа и услугите, които предлагаме: Ремонтни услуги. Се извършват на територията на цялата България. Цялостен ремонт на апартаменти и къщи; Основен ремонт на апартаменти и къщи; Ремонт по БДС; Елитен ремонт на апартаменти и къщи на територията на цяла страна. Услуги по изграждането. Също така се извършват на територията на цяла България. Строителство на къщи и вили всяка трудност; Изграждане на огради, стопански сгради, гаражи; Изграждане на търговски обекти тип – магазини, кафенета, ресторанти и т.н.