Добре дошли на бизнес профила на "ТОНИКС СТРОЙ"ЕООД


Нашата строителна бригада набляга на качеството в изпълнението,договорените срокове на започнатия обект и крайният резултат(усмивките на клиентите) Мотото ни е Доволни и удоволетворени в резултат на усмивки и приятелства спечелини!!!😊 Ние гарантираме безупречна работа в покривни конструкции като това означава: реконструкции на стари покриви като претърсване, чистене, смяна на изгнили и счупени дъски, смяна на мушама или дишащо фолио, смяна на керемиди, изчистване, сортиране и извозване на отпадъчния материал.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Нели Симеонова преди 45 месеца за Изравняване на пода на мазе | София

“Точни, коректни, бързо и качествено изпълнение на ремонта. Препоръчвам ги!”

преди 56 месеца за Домашен Социален Патронаж 700 кв.м - село "Негошево" | Елин Пелин

“Отлично свършена работа в срок и на добри цени. Препоръчвам тези хора, няма да съжалявате.”

Виж всички мнения

Опит


С опит в сферата от 15 години Ние гарантираме добра качествена бърза прецизна и добре свършена работа на Добри и приемливи народни цени

Специализация и квалификации


Също така изцяло подменен покрив, като включва в услугата изцяло събаряне на стария покрив, сортиране на керемиди, дървена конструкция на новия покрив с надзид, ако има нужда двойни скари, слагане на фолио, поправяне на комини, издължаване на комини, коминни шапки, обшивка на комини, мазане на капаци, слагане на улуци, отвесни и хоризонтални предлагаме. Също така груб строеж от плоча до покрив извършваме. Както и транспорт на строителни материали и отпадъци. Имаме и пет години опит в Създаването и правенето на барбекюта, навеси, беседки, огради в автентичен български стил, също така и модерни европейски модели за градината и дома.