1 оставени мнения от 2 извършени проекти
1.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 55 месеца за Покриви саниране | Пловдив

“След като беше удобрен за моят проект с пълна оценка Владо започна работата и когато заввърши половината от зададената работа погела да бъде заплатен нацяло и нака ваправих защото имаше още два проекта да прави. След завършване на вторият качеството на изпълнение зпачително беше понижено и се започна “ходенето по мъките” , от изпълнителен процес на две сидмици прерастна на четири седмици, и продължи да се отлага.
Работана е в Пловдив , лаботницити и Владо пътуват от по два часа за да стигнат в Пловдив , ок, започват работа в 10 и завършват в 4-5 , работа на открито зависеща от времето - раэбираемо че при дъждовно време те не работят, но докато се организират да се върнат след два дъждовни дена минава една седмица, и проиктата е с една седмица на зад .
Когато се върнаха за да завършат последният проект попитах Владо кога ке завършат и той ми каза до два дена ще приключат, дви сидмици по-късно вси още не бяха завършили( при безпрепятващо климатично време) .
Когато Владо ме информира че приключват и трябва да ми платя аз бях извън страната и го попитах да ми прати снимки на работата и след като ги видях направих някои забележки и ги обсъдих с Владо който пое ангажимента да поправи по моите забележки което беше преди два месеца и след като разговарях с нега днеска ( а той е извън снраната) моят проект остава на заден план не завършен и без таранция кога ще бъде завършен.
Работата започна на 3 юли , днес е Октомври 11 и още не е завършена напълно след като е платено до последна стотинка.
Аз не бих препоръчал тази компония на никого за каквото и да било.”