Добре дошли на бизнес профила на БЕТА БАРС ЕООД


Строително монтажна дейност на достъпни цени. Подови замазки, Саморазливни подове, ремонти на апартаменти и други, укрепване на къщи, подпорни стени Работим в цялата страна.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Натрупан опит от 2003г. до към настояща дата

Специализация и квалификации


Основна дейност на фирмата е направата на цименто – пясъчни замазки със специални машини за транспортиране на земновлажни смеси. Работният капацитет на изпомпване за 1ч. е между 4/5 куб. м. Именно тази производителност позволява полагането от 150/250 кв. м. дневно в нормални условия и дебелина на настилката. Височината на изпомпване (вертикално) – по етажи е 60м. и 120м. по дължина (хоризонтално). Фирмата ни разполага с почти 20г. опит в сферата на строителството и се е специализирала и в други дейности, като ремонти на къщи, апартаменти, груб строеж и други.

Допълнително


Вътрешни ремонти, Фаянс, теракота, гранитогрес; Тротоарни плочки; Шпакловка и боя; Обръщане на врати и прозорци; Професионално лепене на тапети; Мазилка; Замазка; Саморазливна замазка; Монтаж ламиниран паркет; Гипсокартон; Зидария; Пътеки от бетон, паркинги, гаражи и др; Шлайфан бетон; Къртене, чистене, извозване на строителни отпадъци; майстор шпакловка; майстор боядисване; боядисване с блажна боя; майстор сухо строителство; майстор обръщане на прозорци и врати; майстор плочки; мазилка майстор; бригада за саниране; топлоизолация; замазка майстор