Добре дошли на бизнес профила на green2010


РЕМОНТИ ОТ А ДО Я !!! Строителни техници с дългогодишен опит: Санират и лепят топлоизолаций,плочки,гранитогрес поставят гипсокартон на стени и тавани, шпакловка, зидария, Итонг, боядисване, монтаж ламинат. ВИК услуга: Оборудване на бани, поставяне на тръби, свързване на водомери,бойлери. Изграждане на дървени навеси конструкции барбекюта и бесетки също така и Ремонт на Покриви Пренареждане на Керемиди Дървени Конструкции Повдигане на Тавански Стаи Хидроизолация на Покриви Боядисване, Шпакловане и Гипскартон Събаряне на Стари Сгради

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


НИЕ СМЕ ЕКИП Извършва ме строителни и строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за Вашия ремонт:консултация,проект и изпълнение.Даваме пълна гаранция за извършените от нас ремонтни дейности и оставаме на разположение за Вас и след приключване на ремонта.Целите ни са:оптимална организация,високо качество на крайния продукт,коректност към клиента.Предлагаме качествено и бързо обслужване,добри цени. Фирмата работи на пазара от 7 години. Имаме над 500 завършени проекта.

Специализация и квалификации


ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ -полагане на фаянс теракот гранитогрес и др. -боядисване с латекс и блажни бой -шпакловки гипсови колор кит и др -обръщане на врати и прозорци след монтаж на нова дограма -гипсокартон всиякакъв вид и окачени тавани -вик и монтаж на санитария -ел монтаж -външна и вътрешна топло изолацйя хидро изолацйя покривни ремоанти ОЩЕ ДРУГИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЪЛГО-ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД!!!