Мнения за ГошкоПокриви 3.80 от 5

Костадин преди 13 месеца за Ремонт на покрив | Своге

“Много коректна бригада. Изключително съм доволен.
Много бързо и качествено извършиха ремонта.
Силно препоръчвам!”

Стилиян преди 16 месеца за Ремонт на покрив на вила в Симеоново | София

“Много сме доволни от извършената работа!
Препоръчваме Георги Стоянов, справи се много добре.”

Ирена преди 17 месеца за Покрив на гараж | Перник

“Много съм доволна от бригадата "Покривни услуги", работят бързо, организирано и чисто. Сключихме договор за ремонт на покрива на гараж и бяха готови дори предсрочно.”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Сертификат Брамак - за изпълнение на покривна система” на 06 Jun 2018 от Брамак.
Иван преди 14 месеца за Ремонт на покрив на къща | Кюстендил

“Работата беше извършена предсрочно, само за 2 дни, при предвидени 7 дни по договор, за което, разбира се, допринесе и хубавото време.
Добра организация и комуникация.

В офертата не беше ясно казано, че керемидите се заплащат отделно, това ми стана известно след завършване на обекта. Беше упомената само цена за брой в текста на офертата, без количесво, т.е. офертата се разбираше с включени всички материали.
Препоръка - ясно упоменаване кои материали се заплащат отделно.

След извършен оглед на място, представена и подписана финална оферта и подписан договор, фирмата имаше претенции за по-голяма реална квадратура, и то едва след завършване на обекта. Това е недопустимо.”

Nenka преди 14 дни за Хидроизолация на тераса | София

“Изчаках да дойде дъждовното време, за да дам оценка за изпълнението. И имаше защо. Терасата ми сега е по-зле отколкото беше преди ремонта - вътре в апартамента тече вода. При дъжд водата директно се излива в хола ми през стената. НЕ бих препоръчала.
Обещаваха всичко, уж ми дадоха гаранция, бързаха да изработят преди срока, като фугираха в 23 часа вечерта. На следващия ден видяхме на светло, че голяма част от фугите изобщо липсват. В продължение на 2 седмици не успяха да намерят време да дойдат да си довършат работата. За да си приберат контейнера за отпадъци звъняхме поне 3-4 пъти. Останахме с изключително горчиви впечатления”

0879 590 810 | 10:00-18:00